Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξεκίνημα με το δεξί στο Cherry Cup για τους μικρούς του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ξεκίνημα με το δεξί στο Cherry Cup για τους μικρούς του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις η ομάδα μίνι χάντμπολ αγοριών του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας στην Έδεσσα. Συγκεκριμένα νίκησε με σκορ 21-7 την ομάδα του Αερωπού 2 της Έδεσσας.

Είναι μία νίκη που τονώνει το ηθικό των μικρών του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Επόμενος αγώνας στις 6 το απόγευμα με την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με ένα καλό αποτέλεσμα, η ομάδα της πόλης μας, βάζει τις βάσεις για ένα καλό πλασάρισμα για τη Β΄φάση.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στους παίκτες και στον προπονητή της ομάδας Τόλη Ντέλλα.

Η ομάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Έδεσσα συμμετέχοντας όπως είναι γνωστό στο cherry cup που διοργανώνει ο Αερωπός Έδεσσας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Ντέλλας): Βασιλείου, Καραγιοβάνης, Τζωρτζίνης, Τουλιόπουλος, Σαράφης, Ζαμάνης, Ελευθεριάδης, Χουδαβερδόγλου, Πασανικολάκης, Νιώπας, Μπογιατζής, Ζαμπελάκης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS