Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρελθόν ο Μάτοβιτς από τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Παρελθόν ο Μάτοβιτς από τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Ο Μίλος Μάτοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Ζαφειράκη Νάουσας, καθώς λύθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, όπως αναφέρει το greekhandball.com.

Ο 36χρονος Σέρβος δεξιός ίντερ, που αποκτήθηκε κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο του 2020, έχει επιστρέψει εδώ και αρκετό καιρό στην πατρίδα του, αφού άλλωστε έχει διακοπεί η δράση (και) στην Handball Premier.

Πάντως, ο πιο βασικός λόγος, για τον οποίο αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας είναι το γεγονός πως ο αθλητής προβλημάτιζε εξαιτίας της αγωνιστικής του εικόνας. Όσο φόρεσε την φανέλα του Ζαφειράκη δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και συνεπώς δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του. Το οικονομικό σκέλος, φυσικά, δεν είναι αμελητέο για την ομάδα της Νάουσας, ωστόσο δεν ήταν το πρωτεύον στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Μάτοβιτς πέτυχε 18 τέρματα σε 5 εμφανίσεις.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb