Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τερματοφύλακα από την νταμπλούχο Κύπρου απέκτησε η ΒΕΡΟΙΑ 2017

Τερματοφύλακα από την νταμπλούχο Κύπρου απέκτησε η ΒΕΡΟΙΑ 2017

Την τερματοφύλακα Περσεφόνη Λύτρα που αγωνιζόταν στην Κύπρο, απέκτησε η ΒΕΡΟΙΑ 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών η ομάδα μας απέκτησε την Τερματοφυλακα Περσεφονη Λύτρα από την Νταμπλούχο Κύπρου Ένωση Νεολαίας Αθηένου. Ευχομαστε στη Περσεφονη υγεία και πολλές επιτυχιες την καινούργια χρόνια.

Δήλωση Περσεφόνης Λύτρα: Ειμαι πολυ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την μεταγραφή μου στην ομάδα της Βέροιας 2017. Ξεκινά ένα καινούριο ταξίδι για μένα και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την νέα μου ομάδα..

Ευχαριστώ παρά πολυ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και ανυπομονώ να έρθω στην Βέροια και να ενταχθώ στην νέα μου ομάδα και στις προπονήσεις.. Θέλω επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προηγούμενη μου ομάδα την Ε.Ν.Αθηενου για όλα όσα περάσαμε μαζι και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην καινούρια σεζόν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS