Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στον Δήμαρχο Νάουσας το πρώτο διαρκείας του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Στον Δήμαρχο Νάουσας το πρώτο διαρκείας του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Την πρώτη κάρτα διαρκείας της φετινής σεζόν του τμήματος χάντμπολ του Ζαφειράκη, παρέλαβε ο δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε την επιτροπή που τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και κάλεσε όλο τον κόσμο της Νάουσας να στηρίξει την προσπάθεια του τμήματος χάντμπολ του Ζαφειράκη!

Χαρακτηριστικά ο κ. Νικόλας Καρανικόλας δήλωσε:

«Με πολύ χαρά δέχθηκα σήμερα την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ζαφειράκη και παρέλαβα την κάρτα διαρκείας για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Το τμήμα χάντμπολ κρατά ψηλά τον αθλητισμό της πόλης μας, χρόνια τώρα. Στην νέα μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, με αφορμή τη συμμετοχή του τμήματος στην κορυφαία αγωνιστική κατηγορία της Ελλάδας, ο Ζαφειράκης θα μας έχει στο πλευρό του και πραγματικά αξίζει την στήριξη όλων των πολιτών του Δήμου μας!» 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS