Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα διαρκείας της ομάδας χάντμπολ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Τα διαρκείας της ομάδας χάντμπολ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Την παρουσίαση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν έκανε η διοίκηση της ομάδας χάντμπολ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Απευθυνόμενες σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυνατότητες του καθενός, κυκλοφόρησαν οι κάρτες φιλάθλων του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου μας.

Η επιτροπή του τμήματος αποφάσισε, την φετινή σεζόν που η ομάδα θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ, οι κάρτες φιλάθλων (διαρκείας) να είναι χωρισμένες στις τρεις κατηγορίες χρυσής, αργυρής, και χάλκινης, με ξεχωριστή τιμή και παροχές για κάθε κατηγορία.

Οι «χρυσές» κάρτες είναι στην τιμή των 80 ευρώ και οι κάτοχοι τους θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε όλους τους αγώνες της Handball Premier που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Νάουσας και αριθμημένη θέση σε καρεκλάκι στο κέντρο της κερκίδας.

Οι «αργυρές» κάρτες είναι στην τιμή των 40 ευρώ και οι κάτοχοι τους θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου σε όλους τους αγώνες της Handball Premier (A1) που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Νάουσας.

Ενώ οι «χάλκινες» κάρτες είναι στην τιμή των 20 ευρώ, αποτελούν επί της ουσίας μια μορφή οικονομικής στήριξης προς την ομάδα και οι κάτοχοι κάρτας αυτής της κατηγορίας, με την επίδειξη της στα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΔΑΚ, θα δικαιούνται μειωμένη τιμή κατά την είσοδο τους για όλους τους αγώνες της Handball Premier.

H κατηγοριοποίηση των καρτών φιλάθλων για την ερχόμενη σεζόν, στις τρεις πιο πάνω κατηγορίες που αναφέρθηκαν, θέλει να κάνει όλη την πόλη και τον καθένα ξεχωριστά, συμμέτοχο στη φετινή προσπάθεια του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ.

Γίνετε ο συμπαίκτης της κερκίδας που θέλουμε να έχουμε! Στηρίξτε τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ, για να απολαύσουμε όλοι μαζί "διαρκείς" συγκινήσεις… "πρώτης κατηγορίας"!

*Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθούν τα τηλέφωνα και τα σημεία διάθεσης των καρτών φιλάθλων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS