Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η ΒΕΡΟΙΑ 2017

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η ΒΕΡΟΙΑ 2017

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η ΒΕΡΟΙΑ 2017, καθώς απέκτησε την Ερικα Ζενελι.

Αναλυτικά:

Η ΒΕΡΟΙΑ 2017 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την Ερικα Ζενελι. Η 20χρονη αθλήτρια, αγωνίζεται στις θέσεις του πλέι μέικερ και του αριστερού ίντερ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας την Βασίλισσα του Βορρά. Ερικα καλωσήρθες στην οικογένεια της ΒΕΡΟΙΑΣ, σου ευχόμαστε υγεία και να πανηγυρίσεις τίτλους.

Δήλωση Ερικας Ζενελι:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Καματερού που βοήθησε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Για μενα είναι τιμή μου που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε έναν Σύλλογο όπως η Βέροια 2017. Πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρωπους της ομαδας που με εμπιστεύτηκαν. Υπάρχουν στόχοι, μεράκι και όρεξη για σκληρή δουλειά. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS