Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βήμα πρόκρισης για την εφηβική ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Βήμα πρόκρισης για την εφηβική ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Με το δεξί ξεκίνησε η εφηβική ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας τα παιχνίδια για τους τελικούς του εφηβικού πρωταθλήματος που γίνονται στην Αθήνα. 

Οι παίκτες του Τέο Παυλίδη πήραν την Νίκη από τον Δούκα του Κώστα Τσαβδαρίδη (μία μεγάλη δόξα του βεροιώτικου χάντμπολ) με 27-28 και έκαναν ένα πολύ σπουδαίο πρώτο βήμα για τον τελικό. 

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων με παράδοση και ιστορία στα τμήματα υποδομής με τίτλους και συνεχείς επιτυχίες.

Κομβικό σημείο της συνάντησης  που έγινε στην έδρας του Δούκα το Δαίς το β' 10λεπτό του β' ημιχρόνου όπου ο Φίλιππος όχι μόνο ανέκαμψε  αλλά πήρε και μικρή διαφορά που την συντήρησε μέχρι το τέλος 

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-6, 6-8, 9-10, 12-12, 17-13 ημίχρ. 17-14, 19-17, 19-21, 21-23, 23-26, 27-28 

Δούκας (Τσαβδαρίδης): Κασιώνης , Κωνσταντόπουλος 1, Γερουλάνος 4, Βλαχάκης, Βασιλόπουλος, Αθανασόπουλος, Πουλιάσης, Βούλγαρης 3, Μάνος 5, Στεφανίτσης 10, Παναγιώτου 2, Κολεζάκης 2, Μπάτης, Πετρουλάκος, Ρουμπής Χατζητουριάν. 

Φίλιππος Βέροιας (Παυλίδης): Στανκόδης, Γιάννου, Νιώπας 2, Καραγιοβάνης 2. Τζωρτζίνης 7, Πετρομελιδης 3, Παπαγιάννης 7, Κακαφίκας 5, Αμπρικίδης 2, Δούρδας , Χατζηαντώνογλου, Γεωργιάδης, Ντιβανίδης, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης. 

Διαιτητές: Μερτινιάν και Φωτακίδης 

Δίλεπτα 5-3, πέναλτι 2/3 - 1/2 

laosnews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS