Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωσε Τούτση ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ!

Ανακοίνωσε Τούτση ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ!

Την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Τούτση ανακοίνωσε το τμήμα χαντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Φιλίππου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Τούτση. Θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου παμαπαίδες Α’ και παίδες ενώ συζητήσεις γίνονται για να αναλάβει και την αντρική ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το επιτελείο του που θα τον πλαισιώσει στα τμήματα υποδομής.

Να σημειωθεί οτι την σαιζόν που πέρασε ο Κώστας Τούτσης βοήθησε την αντρική ομάδα αφιλοκερδός, παρά το γεγονός οτι ήταν προπονητής στην ομάδα της ΧΑΝΘ, κάνοντας προπονήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας και κατευθύνοντας του παίκτες στους αγώνες από την κερκίδα, βοηθώντας την ομάδα στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Την χρονιά 2015-16 που η ομαδα μας κατέκτησε το νταμπλ ήταν ο προπονητης της ομάδας μέχρι τον Ιανουάριο, ενω την επόμενη σαιζόν ήταν προπονητης στην ομάδα της ΑΕΚ κάνοντας πρωταθλητισμό.

Καλώς ήρθες Κώστα και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS