Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!!

Μπαράζ αποχωρήσεων στην ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, καθώς μετά τους Στέργιο Παπαδημητρίου και Γιώργο Τάκη, σειρά πήραν ο γενικός αρχηγός Ανέστης Δομπρής και ο προπονητής Γιώργος Γιούπης!

Αναλυτικά τα όσα είπαν στο e-handball.gr:

Δήλωση Ανέστη Δομπρή

«Μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν στον Φίλιππο, δηλαδή την αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής που με επέλεξε ως Γενικό Αρχηγό, είμαι στη δυσάρεστη θέση και είναι το πρέπον νομίζω να αποχωρήσω και εγώ μαζί τους, γιατί εγώ με αυτούς συμφώνησα.  

Από τη στιγμή που με επέλεξαν αυτοί δεν μπορώ να καθίσω σε μια θέση, η οποία δεσμεύεται από αυτούς που θα ακολουθήσουν. Παρόλα αυτά ως Ανέστης είμαι στην διάθεση του συλλόγου όπως πάντα, αν χρειαστούν τη βοήθειά μου, μετά το Σεπτέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., καθώς τώρα τα πράγματα είναι ρευστά». 

Δήλωση Γιώργου Γιούπη

«Μετά την αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής, των κ. Τάκη και κ. Παπαδημητρίου θεωρώ σωστό να αποχωρήσω και εγώ, καθώς με αυτούς είχαμε κάνει ένα τριετές πλάνο. Εύχομαι τα καλύτερα στης ομάδα μας»!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS