Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ 2017: Ανανέωσε με την Βασιλειάδου, ακολουθούν άλλες τέσσερις παίκτριες

ΒΕΡΟΙΑ 2017: Ανανέωσε με την Βασιλειάδου, ακολουθούν άλλες τέσσερις παίκτριες

Σε συμφωνία με την Αθηνά Βασιλειάδου έφτασε η Βέροια 2017 και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και την νέα σεζόν, όπως αναφέρει το greekhandball.com.

Η 34χρονη διεθνής αριστερή εξτρέμ θα παραμείνει στην ομάδα της Ημαθίας, με την οποία αγωνίστηκε, κατά την διάρκεια της τελευταίας περιόδου, στο Τσάλεντζ Καπ.

Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται να γίνουν συζητήσεις, μεταξύ άλλων αθλητριών, με την Τζούρισιτς, την Μάστακα, την Μπάσμα και την Τσαουσίδου.

Πρόθεση των υπευθύνων της Βέροιας είναι να διατηρηθεί ο «κορμός» του συνόλου και γι' αυτό υπάρχει η διάθεση, από την πλευρά της ομάδας, να συνεχίσουν οι τέσσερις προαναφερθείσες παίκτριες.

Επιπλέον, η Βέροια 2017 πρόκειται να ενισχυθεί, με μεταγραφές, με σκοπό, όπως τονίζεται από επικεφαλής της, «να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα».

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται, ακόμα, να υπάρξουν συμφωνίες με γιατρό, φυσιοθεραπευτή και προπονητή τερματοφυλάκων.

greekhandball.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS