Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεληχρήστος: Να αγκαλιάσει η Νάουσα την προσπάθεια που γίνεται στον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Δεληχρήστος: Να αγκαλιάσει η Νάουσα την προσπάθεια που γίνεται στον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Ο Χρήστος Δεληχρήστος μας έκανε την τιμή και τοποθετήθηκε με δήλωση του, αποκλειστικά στο greekhandball.com για την ''επόμενη μέρα''  για εκείνον στον Ζαφειράκη Νάουσας, την ομάδα που ανέβασε στην Handball Premier.

Παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση του, η οποία είναι  λιτή, σαφής και κυρίως περιγράφει το ήθος του ανθρώπου, που δεν αφιερώνει ούτε μία λέξη για το δικό του ''εγώ '', με περίσσιο αθλητικό αλτρουϊσμό:

''Από την αρχή της περσινής σεζόν είχαμε συμφωνήσει ότι η προσδοκώμενη άνοδος στην Handball Premier δεν θα έβρισκε εμένα πρώτο προπονητή. Η επιθυμία μου για την ενασχόληση με την ανάπτυξη του συλλόγου ενστερνίστηκε από τη νέα διοικούσα επιτροπή handball. Όλες μου οι δυνάμεις θα διοχετευτούν στην άνοδο των ηλικιακών τμημάτων σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΑΠ /ΟΧΕ , χωρίς ωστόσο να είμαι εκτός της ανδρικής ομάδας, στην οποία ο ρόλος μου θα είναι εξίσου σημαντικός στην προπονητική και αγωνιστική διαδικασία. Εύχομαι η πόλη να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και να απολαύσουμε ένα ταξίδι μακρινό''.

greekhandball.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS