Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ασταμάτητη πορεία ανόδου για τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ - Σήμερα στην Αξιούπολη

Ασταμάτητη πορεία ανόδου για τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ - Σήμερα στην Αξιούπολη

Με «σπασμένα φρένα» συνεχίζει ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ, στο πρωτάθλημα της Α2’ Ανδρών, αφού έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες και συνεχίζει αήττητη, μετά και την επικράτησή της, επί του Φοίβου Συκεών, με σκορ 21-20, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, οι δύο ομάδες ξεδίπλωσαν όλη την δυναμική της άμυνας τους, κάτι που φαίνεται τόσο από το χαμηλό σκορ του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου, όσο και από την μικρή διαφορά στο σκορ. Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ προηγούνταν, με μικρή διαφορά σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε παρά την σκληρή αντίσταση του φιλοξενούμενου «Φοίβου», να πάρει τους δύο βαθμούς!

Εξαιρετική εμφάνιση, πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Μπουμπουλέντρας, που με τις αποκρούσεις του, βοήθησε πολύ την ομάδα μας να πάρει τη νίκη.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ: 21-20

 Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-2, 7-4, 8-5, 8-6, 9-7 (ημίχρονο), 10-8,13-8, 13-11, 16-15, 19-16, 21-20 (τελικό)

Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληχρήστος): Χατζηγεωργίου 4, Διδασκάλου 2, Εμμανουηλίδης, Τζουβάρας, Κρέξης, Χατζηαγαπίου, Οικονόμου 3, Ατσίμοβιτς 7, Μπουμπουλέντρας, Κουρουμλίδης 1, Βλάχος 2, Δεληχρήστος, Πετρίδης 2, Λένος, Μπιλιούρης, Πινακούδης

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στον 2ο όμιλο της Α2 Ανδρών στην 16η αγωνιστική.

Η ΧΑΝΘ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται στην έδρα της τον ΓΑΣ Κιλκίς με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ο πρωτοπόρος Ζαφειράκης Νάουσας, μετά την χθεσινή πολύ σημαντική του νίκη επι του Φοίβου, ταξιδεύει στην Αξιούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλέξανδρο με σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου.

Το παιχνίδι ανάμεσα στους Κύκλωπες Αλεξ/πολης και τον Φοίβο αναβλήθηκε λόγω του ότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής.

Ο Αρχέλαος Κατερίνης θα πάρει 2 βαθμούς χωρίς αγώνα λόγω της αποχώρησης της Αναγέννησης Άρτας από το πρωτάθλημα. Ρεπό έχουν οι Ελπίδες Αμυνταίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

Αξιούπολης 18.00, Αλέξανδρος Αξιούπολης – Ζαφειράκης Νάουσας

(Νάσκος-Βαγγελτζίκης)

ΑΚ ΧΑΝΘ 20.00, ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κιλκίς

(Κυριακού-Παλαμιώτης)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS