Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ρεπό στην Α2 χαντμπολ ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Ρεπό στην Α2 χαντμπολ ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Τρεις αναμετρήσεις θα έχει η αγωνιστική δράση της 13η στροφής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών στον βόρειο όμιλο, αφού ο πρωτοπόρος Ζαφειράκης Νάουσας έχει ρεπό, ενώ ο Φοίβος θα πάρει 2 βαθμούς άνευ αγώνα λόγω της απόσυρσης της Αναγέννησης Άρτας.

Η ΧΑΝΘ μετά το ρεπό της ταξιδεύει στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τον Αρχέλαο με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Οι Ελπίδες Αμυνταίου θα υποδεχθούν τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Τέλος, στην αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την 13η αγωνιστική ο ΓΑΣ Κιλκίς υποδέχεται τους Κύκλωπες Αλεξ/πολης θέλοντας να πετύχει τη νίκη με στόχο να αναρριχηθεί περισσότερο στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά οι Κύκλωπες θέλουν μια ακόμα νίκη έτσι ώστε να εδραιωθούν στην 4η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΔΑΚ Αμυνταίου 18.00, Ελπίδες Αμυνταίου – Αλέξανδρος Αξιούπολης

(Παπαδόπουλος-Μπαλάκος)

ΔΑΚ Κατερίνης 18.00, Αρχέλαος Κατερίνης – ΧΑΝΘ

(Γράψας-Κυριακού)

ΔΑΚ Κιλκίς 18.00, ΓΑΣ Κιλκίς – Κύκλωπες Αλεξ/πολης

(Θεοδοσίου-Μπουγιάκας)

 

 

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS