Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χριστούγεννα στα γήπεδα για τις ακαδημίες χάντμπολ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Χριστούγεννα στα γήπεδα για τις ακαδημίες χάντμπολ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

    Χριστούγεννα στα γήπεδα για τις ακαδημίες χάντμπολ του Ζαφειράκη. Τα τμήματα των παμπαίδων Α και παγκορασίδων Α, το διάστημα 27 με 30 Δεκεμβρίου, συμμετείχαν στο τουρνουά Climax, ένα αναπτυξιακό τουρνουά  χάντμπολ που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

    Στο τουρνουά πήραν μέρος 24 αξιόμαχες ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

    Έτσι οι γιορτές των Χριστουγέννων δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτες αγωνιστικά, καθώς οι ομάδες μας έδιναν κάθε μέρα δυνατά παιχνίδια, στοιχείο που λείπει από το τοπικό πρωτάθλημα της περιφέρειας λόγω έλλειψης ομάδων.

    Επίσης, το τμήμα των παίδων του Ζαφειράκη θα λάβει μέρος στο ίδιο τουρνουά, που διοργανώνεται γι’ αυτή την ηλικιακή κατηγορία το διάστημα 2-5 Ιανουαρίου. Είναι σημαντικό πως και αυτό το τμήμα έχει ανάγκη τα πολλά και δυνατά παιχνίδια της διοργάνωσης, για την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος με την νέα χρονιά 2020.

    Τα τμήματα υποδομής χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, εύχονται σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS