Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ήττα χθες στην Αυστρία 27-23 και ελπίδες πρόκρισης σήμερα για την ΒΕΡΟΙΑ 2017

Ήττα χθες στην Αυστρία 27-23 και ελπίδες πρόκρισης σήμερα για την ΒΕΡΟΙΑ 2017

H ΒΕΡΟΙΑ 2017, για τον 3ο γύρο του Challenge Cup Γυναικών, που έγινε χθες το βράδυ στην Αυστρία, ήρθε αντιμέτωπη με την αυστριακή Γκραζ και προσπάθησε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει, φτάνοντας πολύ κοντά στο σκορ στην δεύτερη περίοδο του παιχνιδιού (22-23 στο 55′), χάνοντας τελικά27-23.

Η Ελληνική ομάδα διατηρεί πάντως κάποιες ελπίδες πρόκρισης, τις οποίες θα εξαντλήσει σήμερα στις 18:00 στο δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι Βεροιώτισσες ξεκίνησαν δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι αυστριακές παίκτριες εξασφάλισαν το 11-16 και πήγαν στα αποδυτήρια με το πλεονέκτημα των 5 τερμάτων. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ γρήγορος με τις δύο ομάδες να σημειώνουν πολλές επιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια 2017 μπήκε πιο συγκεντρωμένη και με σταθερά «πατήματα» σε άμυνα και επίθεση κατάφερε να «ροκανίσει» την διαφορά. Οι δυνατές άμυνες από την Ελληνική ομάδα και οι καταλυτικής σημασίας επεμβάσεις της Σφαρ Μπασμά βοήθησαν την ομάδα να φτάσει σε… απόσταση αναπνοής.

Η γηπεδούχος ομάδα ωστόσο κατάφερε να ανακτήσει πάλι διαφορά και να φτάσει στην νίκη.

Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 2/3 – 4/4, Κίτρινες Κάρτες: 3-1

Οι διαιτητές της αναμέτρησης: Sami Kinnari και Johan Skogberg από την Φιλανδία

Βέροια 2017: Ανθίτση 3, Κόβιτς 2, Δελησάββα, Γεωργιάδου, Τζούρισιτς 2, Καραχαρίση 2, Καραμπατζάκη, Μάστακα 5, Πιτούλια, Σφάρ, Τιλαβερίδου, Τσαουσίδου, Τσιτλακίδου, Βασιλειάδου 9

HIB Handball Graz: Άλμπεκ 11, Μπάμπιτς 3, Μπάτζριτς, Νταβίντοβιτς Λ., Νταβίντοβιτς Ν. Γκόριουπ, Γκούπερ, Χέρζογκ, Κρέν , Μάτζστροβιτς , Νίκολιτς 3, Ρίνερ 2, Σχβειχόφερ , Σκέρλακ 4, Σπάλτ 4, Βάλαντ

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS