Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωταθλητές Κεντρικής Μακεδονίας οι έφηβοι του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ!

Πρωταθλητές Κεντρικής Μακεδονίας οι έφηβοι του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ!

Πρωταθλητές Κεντρικής Μακεδονίας στέφθηκαν οι έφηβοι του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας μετά τη νίκη επί του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας με σκορ 21-19.

Αγωνιστικά η ομάδα της Νάουσας ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους. Η μικρή διαφορά των δύο γκολ δείχνει την ένταση του αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.  

Η εφηβική ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ, που έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Ελλάδος διαδοχικά και πέρσι κατέκτησε την δεύτερη πανελλήνια θέση, ανακηρύχθηκε για 6η συνεχή χρονιά βασίλισσα της Κ.Μακεδονίας και τώρα βάζει νέους στόχους για τον όμιλο που οδηγεί στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Σύνθεση ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ (Παυλίδης): Λιούμης, Ψωμιάδης, Κεχαγιάς, Παρασκευαίδης, Αλμπανίδης 3, Ρότζιος Π. 2, Κουτσουφλιάνος, Τσάτσας 6, Τσαγκεράς 3, Μαντζώρος, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τριανταφυλλίδης 4, Μαυροδουλάκης 3, Πινακούδης, Ρότζιος Γ.

Νίκη των Παίδων επί του Αερωπού ! 

Μεγάλη νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας σημείωσαν οι παίδες του συλλόγου της Νάουσας με σκορ 31-22. Το παιχνίδι αν και αναμενόταν δύσκολο για τους Ναουσαίους αθλητές, στην πράξη φάνηκε πως ήταν αισθητά ανώτεροι των αντιπάλων τους και με τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού κ. Παυλίδη (ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Εφήβων) επικράτησαν εύκολα.

Σύνθεση ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ (Παυλίδης): Σιδηρόπουλος, Μπάμπος 7, Μπόλας 5, Μαυροδουλάκης 6, Δρενοβιάδης, Χαλάτσης, Κατσαέλης, Κύρογλου, Κυπρίτης 7, Μαυρίδης 2, Καραμπέλκος 2, Τσιαχτσίρας 2, Τσουκαλάς.

Νίκη και για τους παμπαίδες !

Μεγάλη νίκη σημείωσαν και οι παμπαίδες επί του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας με το ευρύ σκορ 34-23. Οι αθλητές του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ επικράτησαν άνετα των φιλοξενούμενων αθλητών και σε κανένα σημείο του αγώνα η διαφορά δεν μειώθηκε επικίνδυνα. Η καλή αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας έδωσε στον προπονητή κ. Δεληχρήστο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητες.

Σύνθεση ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ (Δεληχρήστος): XHACKA, Δεληχρήστος 4, Τσιαχτσίρας, Καραμπέλκος 5, Γαλανός 2, Μαυρίδης 9, Αθανασιάδης, Νέστορας, Τσιγαρίδας 4, Πρόιος 1, Παναγιωτίδης, Κυπρίτης 5, Φωτιάδης 3, Γαλίτης, Γεωργακόπουλος 1

* Το Σάββατο (15/03) στις 18.00 η ανδρική ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ αντιμετωπίζει την ομάδα της Καστοριάς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS