Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Φίλιππος Βέροιας
  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 242 φορές

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Φίλιππος Βέροιας

Μέσα σε άκρως οικογενειακό κλίμα, ευχές και χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας βόλεϊ του Φιλίππου.

Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης στο Μακροχώρι, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Πιτούλια, αλλά και νέων προσώπων, η οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα, υπό τους αυστηρούς όρους υγειονομικού πρωτοκόλλου και τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος της ομάδας ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία, τύχη, προσωπικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες με το Φίλιππο Βέροιας για το 2022.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Σωτήρης Γιάγκος, καθώς το γούρικο φλουρί κρύβονταν στο δικό του κομμάτι βασιλόπιτας!

Στο νεαρό κεντρικό μας, που πέρα από τις ευχές των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» για υγεία και επιτυχίες, κέρδισε και τα απαραίτητα… πειράγματα των συμπαικτών του , δόθηκε από τη διοίκηση της ομάδας ως δώρο ένα χρηματικό ποσό.

Και του χρόνου με υγεία...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb