Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φίλιππος: "Σταματήστε να ενοχλείτε παίκτες της ομάδας μας"
  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 347 φορές

Φίλιππος: "Σταματήστε να ενοχλείτε παίκτες της ομάδας μας"

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας, στο οποίο αναφέρει:

Σταματήστε να ενοχλείτε παίκτες της ομάδας μας για να τους πάρετε στην ομάδα σας. Οι παίκτες είναι όλοι πληρωμένοι στο ακέραιο, έχουν συμβόλαιο με την ομάδα ως το τέλος της σεζόν κι αυτά που κάνετε είναι προσβλητικά κυρίως για τις ομάδες που εκπροσωπείται…

Γι αυτό λοιπόν κύριοι αν θέλετε κάποιον παίκτη του Φιλίππου επικοινωνήστε με την διοίκηση, να κάνετε την πρόταση σας και εφόσον αποδεχθεί την προσφορά σας τότε και μόνο τότε μπορείτε να μιλήσετε με τους παίκτες.

Εφόσον έχετε τόσα χρήματα να δαπανήσετε τσιγκουνεύεστε να μιλήσετε με τις ομάδες για παίκτες που τους ανήκουν; Κι εμείς ενδιαφερόμαστε για κάποιους παίκτες τον Δεκέμβριο αλλά μιλάμε πρώτα με τις ομάδες των παικτών και εφόσον πάρουμε την έγκριση τους τότε θα ενοχλήσουμε τους παίκτες.

Δυστυχώς αυτά που κάνατε πέρσι τα κάνετε και φέτος απλά να γνωρίσετε ότι η ανοχή έχει και τα όρια της…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb