• ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 523 φορές

Πωλητήριο στην ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας;

Έχει μπει πωλητήριο στην ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας; Αυτό διερωτάται η γνωστή εφημερίδα «ΦΩΣ», εξηγώντας τους λόγους στο κείμενο που ακολουθεί:

Κάτι συμβαίνει στον Φίλιππο Βέροιας, αφού μετά τον γενικό αρχηγό Ξανθόπουλο δεν είναι πλέον στο διοικητικό επιτελείο και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπιτέρνας, αναφέροντας επαγγελματικούς λόγους.

Ο Φίλιππος έχει σύμφωνα με πληροφορίες και οικονομικό πρόβλημα, καθώς τα λεφτά που δόθηκαν για το τμήμα βόλεϊ από τη ΓΓΑ πήγαν στον Ερασιτέχνη, που τα διέθεσε στο τμήμα χάντμπολ, σύμφωνα με αυτά που ισχυρίζονται στην ομάδα της Βέροιας.

Περίεργα πράγματα και στα ματς του Λιγκ Καπ με τον Μίλωνα. Στο πρώτο που διακόπηκε λόγω πτώσης του ρεύματος έπαιξαν οι βασικοί και στο δεύτερο την επόμενη μέρα οι νεαροί παίκτες. Ο προπονητής Σωκράτης Τζουμάκας δικαιολογήθηκε ότι το έκανε για να δώσει βάρος στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, γιατί αν περνούσε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ θα έπαιζε με έναν εκ των Ολυμπιακού ή ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ότι το ματς με τον ΟΦΗ είναι μετά από 15 μέρες και δεν υπάρχει λόγος ξεκούρασης των βασικών.

Μακάρι να μην υπάρχει άλυτο πρόβλημα για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα η ομάδα της Ημαθίας. Διαφορετικά θα μείνουν μόνο επτά ομάδες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και απ ότι πληροφορηθήκαμε η ομάδα βγήκε στο σφυρί αντί 250.000 ευρώ, με προοπτική να μετακομίσει σε άλλη πόλη, στα Γιάννινα ή στην Αλεξανδρούπολη. Οι ενδιαφερόμενοι όταν άκουσαν το ποσόν λιποθύμησαν...

Για την ιστορία, οι έξι πρώτοι παίζουν νέο πρωτάθλημα για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ο 7ος με τον 8ο και ο ηττημένος με τον τρίτο της Πρι Λιγκ για μια θέση στη Βόλεϊ Λιγκ, ενώ απευθείας προβιβάζονται οι δυο πρώτοι της Πρι Λιγκ.

Πηγή: fosonline.gr