Καθυστέρησε λόγω επεισοδίων η έναρξη του αγώνα Φιλίππου - Παναθηναϊκού! (φωτο)

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Μακροχώρι πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Φιλίππου - Παναθηναϊκού!

Πολλοί είναι οι οπαδοί του τριφυλλιού δίνουν το παρών για το παιχνίδι, οι οποίοι είχαν... διαμάχη με φίλους του ΠΑΟΚ μέσα στο Μακροχώρι, με τα επεισόδια να φτάνουν και στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" και να χρειαστεί η ισχυρή επέμβαση των ΜΑΤ για να περιοριστούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και κάποιες συλλήψεις!

Το παιχνίδι μάλιστα καθυστέρησε να ξεκινήσει, αφού η κατάσταση ήταν έκρυθμη, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της κερκίδας του γηπέδου, υπό την ισχυρή φύλαξη των ανδρών της Αστυνομίας.

Μέσα στο γήπεδο δεν συνέβη κάτι, αλλά υπήρχε ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση και για τον λόγο έγιναν αρκετές διαβουλεύσεις, μέχρι να ξεκινήσει το ματς, περίπου μισή ώρα μετά την κανονική ώρα έναρξής του!

Να σημειωθεί ακόμη ότι έκλεισε προσωρινά από την Αστυνομία ο δρόμος που οδηγεί από την Βέροια στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" στο Μακροχώρι, για λόγους ασφαλείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν φίλοι του Παναθηναϊκού στην πορεία τους για το γήπεδο, μπήκαν σε καφετέρια του Μακροχωρίου, όπου εκεί βρισκόταν φίλοι του ΠΑΟΚ, με την κατάσταση... να μην αργεί να ξεφύγει!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες...