Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστολή ΕΣΑΠ σε Δ. Πιτούλια: «Αποδείξαμε ότι μπορούν να γίνουν τα αδύνατα, δυνατά»
  • ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 178 φορές

Επιστολή ΕΣΑΠ σε Δ. Πιτούλια: «Αποδείξαμε ότι μπορούν να γίνουν τα αδύνατα, δυνατά»

Η τεράστια επιτυχία του φάιναλ φορ του 10ου Λιγκ Καπ «Ν. Σμααράς» στη Βέροια, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η προσπάθεια του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας με την πολύτιμη αρωγή διοργανωτών και συνδιοργανωτών να αναλάβει, εν μέσω πανδημίας, τη φετινή διοργάνωση απέφερε καρπούς, καθώς με σκληρή δουλειά και οργάνωση η εκδήλωση, παρουσία και της φιναλίστ ομάδας του Σωκράτη Τζιουμάκα, εξελίχθηκε σε πραγματική «γιορτή του βόλεϊ».

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος και ο Γενικός Γραμματέας, Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος μετά το επιτυχημένο φινάλε Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Πιτούλια, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε Πρόεδρε,

Το Δ.Σ της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας για τη συμβολή του στη διοργάνωση του 10ου League Cup «N. Σαμαράς» το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου στην πόλη της Βέροιας. Παρά τις δύσκολες συνθήκες οι οποίες έχουν επιβληθεί από την πανδημία, για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι με τη συντονισμένη προσπάθεια όλων των φορέων, μπορούν να γίνουν τα αδύνατα, δυνατά. Η συνεργασία που είχε ο Δήμος και το ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με την ΕΣΑΠ ήταν εξαιρετική, η φιλοξενία θαυμάσια και το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους.
Ευελπιστούμε και σε επόμενες συνεργασίες».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb