• ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 252 φορές

Παρουσία ΕΡΤ και νέου αθλητή η προπόνηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ - Ο πρόεδρος «έδεσε» Μπίσετ στη Βέροια!

Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει από την Κυριακή (27/12) οι αθλητές του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball, μετά από το διήμερο εορταστικό ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός, Σωκράτης Τζιουμάκας για να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.

Ξεκούραστοι και ευδιάθετοι στην πρώτη τους συνάντηση μετά τις γιορτές, οι αθλητές της ομάδας μας, αφού αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη της διοίκηση και του τεχνικού επιτελείου, «έπεσαν με τα μούτρα» στην προετοιμασία τους, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague, που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τη νέα χρονιά από την ΕΣΑΠ. Νωρίτερα ΑΠΑΝΤΕΣ στην ομάδα υποβλήθηκαν σε test covid-19, με ΟΛΑ τα αποτελέσματα να βγαίνουν για άλλη μια φορά αρνητικά.

Νέο πρόσωπο εξάλλου στην προπόνηση της Τρίτης ήταν ο νεοαποκτηθείς διαγώνιος, Παναγιώτης Βαρβεσιώτης, γνώριμος σε πολλά μέλη της ομάδας από την παλιότερη συνεργασία τους στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

«Προσαρμοζόμαστε σιγά σιγά, τα παιδιά έχουν μεγάλη όρεξη και θέλουμε να ετοιμαστούμε σταδιακά για τα επίσημα παιχνίδια» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής Σωκράτης Τζιουμάκας και πρόσθεσε. «Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά, αφού μετά από αυτή τη μεγάλη απόχη, έπρεπε να προσαρμοστούμε, να πιάσουμε μπάλα, να συνηθίσουμε κάποια χτυπήματα και να κάνουμε άλματα. Εδώ και δυο μέρες ξεκινήσαμε κανονικά επιθέσεις και μπήκαμε σιγά σιγά στην τακτική» συμπλήρωσε στο πρώτο αντάμωμα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ο κ. Τζιουμάκας, που αφού καλωσόρισε τον Βαρβεσιώτη, ζήτησε ως δώρο από τον Αη Βασίλη «Υγεία για όλους».

Ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πιτούλιας φρόντισε, με μεθοδικές και οργανωμένες κινήσεις, να προσφέρει απλόχερα και άλλα… δώρα στους «ερυθρόλευκους της Βέροιας». Το νέο έτος θα βρει ακόμη πιο ενισχυμένη την ομάδα, αφού πέρα από την προσθήκη του νεοπαοκτηθέντα διαγώνιου από τον Ηρακλή, Παναγιώτη Βαρβεσιώτη, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μας, «έδεσε» στην Βέροια τον Τζούλιαν Μπίσετ. Ο διεθνής κεντρικός της Αγίας Λουκίας, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον κ. Πιτούλια, απέρριψε την άκρως δελεαστική πρόταση ομάδας του Μπαχρέιν και τα… πετροδολάρια που τη συνόδευαν, για χάρη της οικογένειας του Φιλίππου Βέροιας και της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε από το καλοκαίρι για διάκριση στην ιστορική της παρουσία στη Volleylegague.

Το παρών στην προπόνηση της Τρίτης, εκτός από τον πρόεδρο Δημήτρη Πιτούλια και τον γενικό αρχηγό, Λεωνίδα Ξανθόπουλο, έδωσε όμως και το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, που στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για τον Φίλιππο Βέροιας, πήρε δηλώσεις από τον πρόεδρο, αλλά και από τον αρχηγό της ομάδας μας, Κώστα Προύσαλη.