• ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 429 φορές

Έρχεται κύμα αναβολών σε όλα τα ομαδικά αθλήματα!

Συναγερμός έχει σημάνει στις «μεγάλες» αθλητικές ομοσπονδίες των ομαδικών αθλημάτων καθώς τα μηνύματα που λαμβάνουν από τις Τοπικές Ενώσεις αλλά και τους παράγοντες των συλλόγων σε συνδυασμό με την έκρηξη του αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα ενόψει των αγωνιστικών που έρχονται.

Με τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν ξεκινήσει ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος αποκλεισμών όχι μόνο ομάδων αλλά και γηπέδων εάν συντρέχουν λόγοι απολύμανσης.

Στην διοίκηση της ομοσπονδίας του βόλεϊ (ΕΟΠΕ) έχει σημάνει συναγερμός ειδικά για σωματεία που βρίσκονται σε νομούς με αυξημένα κρούσματα και ειδικά στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα το θέμα απασχόλησε και την τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα μεταξύ του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου με στελέχη της ομοσπονδίας και συζητήθηκαν όλα τα εναλλακτικά σενάρια που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Εάν μείνουμε στις μεμονωμένες αναβολές δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά εάν αποκλειστούν κομβικά γυμναστήρια ή περισσότερες από 3 ομάδες σε κάθε πρωτάθλημα είναι βέβαιο πως θα γίνει μπλακ άουτ με ορατό τον κίνδυνο να τιναχθούν τα πρωταθλήματα στον αέρα.

Πηγή: sports3.gr