• ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 156 φορές

Στην τελική της ευθεία ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ για την ιστορική συμμετοχή στο Λιγκ Καπ "Ν. Σαμαράς"

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball για την ιστορική του συμμετοχή στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2020-21, ο Α’ προκριματικός όμιλος του οποίου θα φιλοξενηθεί στην Βέροια με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Ημαθίας.

Σε αυτό το παρθενικό της ραντεβού με το θεσμό, στην 10η έκδοση της διοργάνωσης που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, θα διεκδικήσει από 16-18 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» (Πρώην ΕΑΚ Μακροχώριου) την πρόκριση, κόντρα στις δύο ισχυρές ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Ηρακλή Πετ. 2015.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής

Α΄ΦΑΣΗ
Α΄ΟΜΙΛΟΣ (Γυμναστήριο Βέροιας)
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020: 18:00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013 - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020: 20:00: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2013
Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020: 20:00: Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ.

Το σύστημα διεξαγωγής του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2020-21

Α΄ΦΑΣΗ: Οι 9 ομάδες είναι χωρισμένες σε τρεις ομίλους των τριών ομάδων. Προκρίνονται στην ημιτελική φάση οι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος του Α, Β και του Γ ομίλου.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ: Κατόπιν κληρώσεως θα γίνουν διπλοί ημιτελικοί για να προκύψουν οι ομάδες που θα περάσουν στους διπλούς τελικούς. Και για τις έδρες θα γίνει κλήρωση.

Η οικογένεια του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας μας, τους χορηγούς, τους συνεργάτες, τοπικούς φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις, και όλους όσοι μας στηρίζουν ηθικά και υλικά σε αυτή την ιστορική προσπάθεια του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball για διάκριση.