• ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 139 φορές

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Τι δήλωσε ο Σωκράτης Τζιουμάκας μετά τη φιλική νίκη στη Σύρο

Στις δηλώσεις του μετά το α’ φιλικό στην Ερμούπολη με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, ο τεχνικός του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας, παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι δεν περίμενε η ομάδα του να κερδίσει τους «Πειρατές» και στάθηκε κυρίως στην παθιασμένη εμφάνιση των παικτών του.

«Στο πρώτο δυνατό επίσημο φιλικό περίμενα να γίνει λίγο ντέρμπι, αλλά για να πω την αλήθεια, όχι δεν περίμενα ότι θα κερδίσουμε το Φοίνικα Σύρου. Αυτή την περίοδο, κοιτάμε κυρίως την εμφάνιση, την απόδοση των παικτών και το αποτέλεσμα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, καθώς έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας μέχρι ετοιμαστούμε. Όπως κι εμείς, έτσι και ο συνάδελφός μου στο Φοίνικα, δοκίμασε διάφορα σχήματα, θέλαμε να δούμε πως αντιδρούν οι παίκτες σε διάφορες καταστάσεις και σε άλλες θέσεις…

Πριν αρχίσει το ματς είχαμε πει ότι πρέπει να παίξουμε με πάθος και ό,τι μπορούμε να κερδίσουμε παραπάνω, να το κερδίσουμε! Και όχι μόνο σετ, αλλά με πάρα πολύ καλή απόδοση πήραμε σήμερα και το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε φέτος ο Φίλιππος Βέροιας να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, να έχει καλή απόδοση σε όλα τα ματς και να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορεί….»