• ΒΟΛΕΪ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 810 φορές

Στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.

Μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ, οι "ερυθρόλευκοι" κερδίζουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, μιας και κατείχαν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου της Α2 κατηγορίας.

Δείτε την απόφαση...

ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας μετά και την επίσημη ανάδειξη της ομάδας πρωταθλήτριας Α2 που  την προβιβάζει στην Α1 Ανδρών (Volleyleague)  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΟΥΛΙΑΣ  αναφερόμενος σ αυτό το γεγονός δήλωσε :
"Μέρα χαράς και γιορτής για την πόλη της Βέροιας που είδε πρώτη φορά ομάδα της να κερδίζει άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ  τους συνεργάτες που πιστέψαμε σ αυτό το εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τις αρχές της πόλης που μας συμπαραστάθηκαν και τους χορηγούς μας που χωρίς την βοήθεια τους δεν είμασταν σήμερα χαρούμενοι . 

Συγχαίρω τους πρωταγωνιστές ,όλους τους αθλητές που έδειξαν επαγγελματικό χαρακτήρα και την τεχνική ηγεσία.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της Βέροιας που αγκάλιασαν την ομάδα  βρέθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν  στην προσπάθεια που έκαναν οι αθλητές  . Τους κέρδισε το βόλεϊ και μαζί την νέα χρονιά θα δημιουργήσουμε μία ισχυρή έδρα που θα στηρίξει την ομάδα .

Σ΄όλο τον κόσμο χρωστάω ενα μεγάλο ευχαριστώ και τους χρωστάμε μία πανηγυρική εκδήλωση να γιορτάσουμε την πρώτη κατάκτηση του Φίλιππου ,που μας την στέρησε η  έκτακτη περίπτωση που ζήσαμε όλοι με τον φονικό κορωνοϊό"

Στο μυαλό του προέδρου ήταν και η επόμενη μέρα στην Volleyleague  και είπε :

"Συνεχίζουμε και υποσχόμαστε οτι θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει στόχο την διάκριση και τις πρώτες θέσεις . 

Εχουν έρθει κοντά μας πολλοί νέοι χορηγοί και μαζί σχεδιάζουμε τον νέο Φίλιππο αντάξιο μαχητή Μακεδονικής γής.

Εχουμε δρόμο μπροστάα μας , τώρα αρχίζουν για εμάς τα δύσκολα και θέλουμε την βοήθεια όλης της πόλης να στηρίξουν την προσπάθειαα μας που δεν θα περιοριστεί μόνο στην ομάδα ανδρών καθώς θα δημιουργήσουμε τμήματα υποδομής αγοριών-κοριτσιών με τους καλύτερους προπονητές σε αναπτυξιακά τμήματα . 

Ο Φίλιππος Βέροιας είναι εδώ και γράφει πλέον ιστορία στο άθλημα . 

Ηρθαμε να μείνουμε "