Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το Skoda Ξάνθη - ΒΕΡΟΙΑ
  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2005 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το Skoda Ξάνθη - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το ισόπαλο (1-1) ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ξάνθη κόντρα στην Skoda.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Η ΒΕΡΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη είχε να αντιμετωπίσει ένα δυνατό αντίπαλο, ο οποίος ήταν πληγωμένος από την ήττα που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του από τον Πλατάνια, με αποτέλεσμα να θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα μας πηγαίνοντας στην Ξάνθη είχε άσχημη ψυχολογία μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με την ήττα από τον Παναθηναϊκό και είχε πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Η θέση του προπονητή τέθηκε υπό αμφισβήτηση και τελικά -πολύ σωστά νομίζω- ο Γεωργιάδης συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, πολλοί παίκτες ήταν εκτός αποστολής, είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω οικονομικών διαφόρων (βλέπε Μερεμπασβίλι). Ακόμη, είναι απαράδεκτη κατά την άποψή μου η κακή κριτική κάποιων φιλάθλων προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και αδικαιολόγητη η αμφισβήτηση του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη από μια μερίδα του κόσμου.

Εδώ θέλω να τονίσω ότι το μπάτζετ είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας, ενώ αντίθετα λιγοστά είναι τα έσοδα και οι εισπράξεις από τα εισιτήρια.

Η «Βασίλισσα» όμως με την βοήθεια του προπονητή και με την πολύ διάθεση των παικτών έδειξε σε ένα ακόμη εκτός έδρας αγώνα χαρακτήρα, φάνηκε ανεπηρέαστη από τα τελευταία γεγονότα και με πολύ καλή τακτική και στρατηγική, αφού ξεπέρασε το πιεστικό παιχνίδι της Ξάνθης στο πρώτο 30λεπτο, ισορρόπησε το ματς, έχασε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Καϊκούτ, προηγήθηκε με το πέναλτι-γκολ του Ναζλίδη αλλά δυστυχώς μια άτυχη στιγμή του νεαρού Πούγγουρα έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ ανέβασε στροφές, είχε καλή οργάνωση στην άμυνα, με κορυφαίους τους Όστοϊτς - Γιαννούλη, κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα στο κέντρο, με καλύτερους τους Άρτσε – Νέτο, αλλά και πάλι επιθετικά ήταν λίγη.

Στα 7 εκτός έδρας ματς η «Βασίλισσα του βορρά» συγκεντρώσαμε 13 βαθμούς, μια πολύ καλή συγκομιδή για μια επαρχιακή ομάδα και με έναν ακόμη βαθμό με τον Αστέρα Τρίπολης θα κλείσει τον πρώτο γύρο με 16 βαθμούς.

Εκτιμώ ότι ο δεύτερος γύρος θέλω είναι πιο βατός και πιστεύω ότι με την απόκτηση δύο φορ θα κάνουμε πολύ καλύτερη πορεία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS