Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το σχόλιο του Κώστα Κατσώνη για το Πλατανιάς - ΒΕΡΟΙΑ
  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1859 φορές

Το σχόλιο του Κώστα Κατσώνη για το Πλατανιάς - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr την λευκή ισοπαλία της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Η ΒΕΡΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν κακή. Ειχε να αντιμετωπίσει τον Πλατάνια, μια ομάδα πολύ φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό, μια ομάδα πολύ συμπαγής που πρεσάρει πολύ ,ειδικά στο γήπεδο της.

Η «Βασίλισσα», καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, πέρασε νομίζω άνετα από την Κρήτη, πήρε έναν βαθμό και έδειξε ότι έχει μέταλλο καλής ομάδας.

Με αυτή την ισοπαλία έφθασε τους 14 βαθμούς, μια πολύ καλή συγκομιδή βαθμών αν αναλογιστούμε ότι το πρόγραμμα του πρώτου γύρου ήταν δύσκολο από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα εκμεταλλευόμενη όλο σχεδόν το έμψυχο υλικό, είναι σε καλή κατάσταση σε όλους τους τομείς, εκτός της ατομικής και ομαδικής επιθετικής τακτικής. Εκτιμώ ότι είναι ανεπίτρεπτο με 6 καλούς φορ να έχουμε την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» θα πρέπει να βρει τις λύσεις για το εύκολο γκολ, αν αναλογιστούμε ότι στον δεύτερο γύρο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που θα έρθουν να παίξουν στην Βεροια αμυντικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γεωργιάδης ξεκίνησε το ματς επιφυλακτικά, γνωρίζοντας ότι ο Πλατανιάς πιέζει πολύ τον αντίπαλο στην αρχή. Αφού πέρασε ο κίνδυνος χωρίς να δεχθεί γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την ομάδα πιο ψηλά και βλέποντας ότι ο αντίπαλος έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ στο τελευταία 15 λεπτό, αλλά δυστυχώς είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω του διαιτητή (στην φάση του Γιουσούφ εκτιμώ ότι έπρεπε να δώσει πέναλτι) δεν μπόρεσε να πάρει το χρυσό τρίποντο.

Χωρίς να ξεχωρίσει ιδιαίτερα κάποιος παίκτης, νομίζω ότι τακτικά ακολούθησαν όλοι τις εντολές του προπονητή τους.

Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι ενώ έχει δώσει ο προπονητής σε όλους την ευκαιρία να παίξουν, στο θέμα με τον Αμπντούν δεν μπόρεσε να το χειριστεί καλά. Μπορεί ο παίκτης να είναι ιδιόμορφος αλλά αν μπορέσει ο Γεωργιάδης να πάρει το μέγιστο της αξίας του παίκτη, θα έχει μεγάλο κέρδος η ομάδα στο τομέα του σκοραρίσματος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS