Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το ΒΕΡΟΙΑ - Ατρόμητος
  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1366 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το ΒΕΡΟΙΑ - Ατρόμητος

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr τη νέα εντός έδρας ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Πριν ξεκινήσω να σχολιάσω το χθεσινό ματς θα ήθελα να κάνω τρεις επισημάνσεις. Πρώτον είναι αδικαιολόγητος ο αγωνιστικός παραγκωνισμός του Εντζεγκέλε στα τελευταία ματς (χθες αντιμετώπιζε και πρόβλημα τραυματισμού) και η μη συμμετοχή του Νέτο στο χθεσινό παιχνίδι.

Δεύτερον η ομάδα φάνηκε πολύ επηρεασμένη από την διακοπή, ήταν νωθρή, χωρίς αγωνιστικότητα, χωρίς καλά πατήματα στο γήπεδο, με τους περισσότερους παίκτες κάτω από τα στάνταρ τους.

Τρίτον και πιο βασικό θα πρέπει επιτέλους ο Γεωργιάδης να βρει ένα σχήμα που να παίζουν οι πιο φορμαρισμένοι ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν από πλευράς ποιότητας μέτριο, όμως παραδόξως είχε πολλές φάσεις στις δυο εστίες με πρωταγωνιστές τους δυο τερματοφύλακες. Η ΒΕΡΟΙΑ για ένα ακόμη παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε ασύνδετη, με τις γραμμές πολύ μακριά και με εμφανές πρόβλημα στο να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της. Ευτυχώς ήταν σε καλή μέρα ο Λόπεζ και μπόρεσε να πάει στο ημίχρονο με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ένα μεγάλο λάθος της άμυνας έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο και άλλαξε η μορφή του αγώνα. Στην συνέχεια ο Ατρόμητος έδωσε χώρο στη ΒΕΡΟΙΑ και έπαιξε την τακτική των αντεπιθέσεων. Με τον Αμπντούν δραστήριο η «Βασίλισσα» δημιούργησε κάποιες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει γιατί έπαιζε ανορθόδοξα.

Όσον αφορά το σχήμα, η ΒΕΡΟΙΑ παρατάχθηκε με 4-3-3, με Σιόντη (πολύ κακός) δεξί μπακ, με Γιαννούλη (πολύ καλός ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) αριστερό και με  Μαραγκό, Πούγγουρα στα σέντερ μπακ (έχασαν πολλές μονομαχίες στον αέρα). Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Βεργώνης - Ιμπραϊμ (πολύ κακοί) και Μαγιέφσκι (δραστήριος αλλά χωρίς ουσία) και στην επίθεση ο Αμπντούν δεξιά (ήταν ο καλύτερος παίκτης), ο Μερεμπασβίλι αριστερά (δείχνει πολύ καλύτερος όταν μπαίνει αλλαγή) και φορ ο Καικουτ (έξυπνος φορ, έχει πολύ καλές κινήσεις χωρίς μπάλα αλλά δείχνει να είναι εκτός κλίματος). Οι τρεις αλλαγές Κολα- Ναζλίδης- Γιουσούφ δεν βοήθησαν καθόλου.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να εκπλήσσει αρνητικά στο γήπεδο της, με συγκομιδή 1 βαθμό σε 4 ματς, ενώ αντίθετα μακριά από την έδρα της συγκέντρωσε 7 βαθμούς σε 3 ματς!

Ο Ατρόμητος δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό σαν ομάδα, πήρε το τρίποντο-ανάσα ειδικά για τον προπονητή του, εκμεταλλευόμενος άριστα την «ανυπαρξία» του κέντρου της ΒΕΡΟΙΑΣ και το «δώρο» της άμυνάς της κι έτσι πήρε προβάδισμα στο σκορ και το κράτησε χωρίς δυσκολία μέχρι την λήξη.

Τέλος, όσον αφορά την συνέχεια, η ομάδα έχοντας δύσκολα παιχνίδια στην έδρα της μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου θα πρέπει να συνεχίσει να παίρνει βαθμούς από τα εκτός έδρας ματς και να κλείσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τουλάχιστον 15-16 βαθμούς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS