Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τον θέλει στον Άρη και αυτός παίζει το παιχνίδι του…
  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1405 φορές

Τον θέλει στον Άρη και αυτός παίζει το παιχνίδι του…

Αίσθηση προκάλεσε σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της "Βασίλισσας του Βορρά" χθες το πρωί η ανάρτηση στα Social Media του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γκιγέρμο Πέρεθ.

Λίγο, πολύ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με την ατάκα που ανάρτησε στον, εν Ελλάδι, προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του Νίκου Γεωργέα και να δώσει νέα τροφή στους «παπαγάλους» που έχουν στοχοποιήσει την ιστορική ομάδα της Ημαθίας.

Το περίεργο ωστόσο της υπόθεσης είναι ότι ο αγαπητός Γκιγέρμο, πραγματοποιεί τη συγκεκριμένη ανάρτηση, έμμεσα καταγγελία, ελάχιστες μέρες αφότου το όνομα του γράφτηκε για τον Άρη.

Συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου 2015, η εφημερίδα Metrosport αναφέρεται, τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική της μορφή, στο ενδιαφέρον του Άρη να αποκτήσει τον Ισπανό μέσο. Τέσσερις μέρες αφού ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει διερευνητική επαφή μαζί του, εμφανίζεται ο Πέρεθ να σχολιάζει μια υπόθεση που τρέχει εδώ και καιρό!

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης, στην ένορκη κατάθεσή του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αγοράς του Άρη και πλέον το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Η ΒΕΡΟΙΑ έχει μπλεχτεί σε μια δίνη που αφορά τόσο την κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη όσο και την κόντρα Καλαϊτζίδη-Αρβανιτίδη. Τα συμφέροντα είναι μεγάλα και έχουν οδηγήσει την "Βασίλισσα του Βορρά" σε μια οδύσσεια η οποία βλάπτει τόσο το σχεδιασμό, όσο για το brand name της ομάδας.

Όσο και αν δε θέλουν να το παραδεχτούν οι κ.κ. Καλαϊτζίδης και Μελισσανίδης, μαίνεται ένας παρασκηνιακός πόλεμος. Τα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα από όλους όσους κατέθεσαν κατά της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι τα εξής: Γιατί δεν βγήκε κανείς την 7η Ιανουαρίου 2013 να καταγγείλει τα υποτιθέμενα συμβάντα; Γιατί μετά από 2,5 χρόνια θυμήθηκαν οι Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Γεωργέας, Πέρεθ ότι το παιχνίδι ήταν «στημένο»;

Είναι ντροπή και κρίμα να μαυρίζουν το όνομα της "Βασίλισσας του Βορρά" άνθρωποι οι οποίοι τίμησαν την ομάδα με τον ιδρώτα τους. Τόσο ο Καλαϊτζίδης, όσο και οι Καλογέρης, Γεωργέας και Πέρεθ δείχνουν πως δεν εκτίμησαν το ψωμί που τους πρόσφερε η ομάδα. Κανείς, ωστόσο, δεν φαίνεται να εκτιμά την αγάπη του κόσμου, την αγάπη που τους πρόσφερε η πάντα φιλόξενη Βέροια. Άραγε, δεν ντρέπονται να εκθέτουν έναν άνθρωπο όπως ο Γ. Λαναρής; Έναν συνάδελφό τους ο οποίος έδωσε τη ζωή του στο ποδόσφαιρο και δεν έχει τίποτα παραπάνω από αυτό;

Μπορεί ο Καλαϊτζίδης και ο Πέρεθ να μην είχανε τη συμπεριφορά που επιθυμούσανε οι ίδιοι από το πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να αποτελεί λόγο ώστε να βλάψουν την ίδια την ομάδα και τον κόσμο της, που τους αγάπησε και τους αγκάλιασε για ενέργειες ατομικές.

Ευχόμαστε, η αλήθεια να λάμψει, και η "Βασίλισσα του Βορρά" να φτάσει στην Ιθάκη της. Και όταν φτάσει, ελπίζω όλοι οι αδίκως εμπλεκόμενοι να κυνηγήσουν νομικά το δίκαιο τους και ο καθένας να πάρει αυτό που του αξίζει από αυτή την υπόθεση. Ζημίες προκαλούνται τόσο οικονομικές στην ομάδα, όσο και ψυχικές στους πρώην παίκτες της, αφού δυσφημίζονται όλοι τους.

ΥΓ: Ας βγούνε και ας μας πούνε από ποιον δέχτηκαν απειλές ο Καλαϊτζίδης και ο Καλογέρης, αυτό το παιδί που βγήκε να καταθέσει χαζογελώντας, αν είναι δυνατόν! Γιατί ο Γεωργέας δε δέχτηκε καμία απειλή όπως ισχυρίστηκε στην επιτροπή και έδωσε κανονικά το παρόν στη συνεδρίαση;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS