Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η «Βασίλισσα» σε χρειάζεται, εσύ θα λείπεις;
  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1334 φορές

Η «Βασίλισσα» σε χρειάζεται, εσύ θα λείπεις;

Από φίλαθλο της «Βασίλισσας του βορρά» λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε:

«Εκρηκτικό το ξεκίνημα της Βασίλισσα του Βορρά μέχρι σήμερα αφού μετράει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, μια νίκη στο κύπελλο και μόλις μια ήττα απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό πραγματοποιώντας ωστόσο μια εμφάνιση που ίσως ούτε οι ομάδες της «ελίτ» της χώρας μας δε θα πραγματοποιήσουν.

Φυσικά, οι καλές μεταγραφικές κινήσεις της Βέροιας σε συνδυασμό με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα ζέσταναν και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας και όχι μόνο, αφού έχουμε λάβει μηνύματα ακόμη και από ανθρώπους γειτονικών νομών ζητώντας πληροφορίες για τον τρόπο απόκτησης προϊόντων της ομάδας αλλά και για εισιτήρια αγώνων!

Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα που είχαν οι φίλαθλοι της Βέροιας, καθώς στην πρεμιέρα με τη Ξάνθη η έλευση ήταν σχετικά μικρή, οι νίκες τόσο απέναντι στην προαναφερθέντα ομάδα όσο και απέναντι στον ΟΦΗ ανάγκασαν πολύ κόσμο να κατηφορίσει στη Σταδίου. Η προσέλευση μπορεί να αυξήθηκε δείχνοντας ενθαρρυντικά σημάδια αλλά αυτό δεν αρκεί. Όσοι είναι γνώστες της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας της Βέροιας γνωρίζουν πως υπάρχει ακόμη πολύς κόσμος διαθέσιμος να τεθεί και αυτός ξανά στο πλευρό της Βασίλισσας ως ιππότες της.

Δυστυχώς, οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι λόγω των οικονομικών προβλημάτων της χώρας μας και για αυτό παροτρύνουμε την ΠΑΕ Βέροια να βοηθήσει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο παρέχοντας τους κάποιες διευκολύνσεις (ήδη υπάρχουν τα φθηνά εισιτήρια διαρκείας) αλλά και πάλι αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Πρέπει να υπάρχει θέληση και από την άλλη πλευρά.

 Η Βέροια διανύοντας ίσως την καλύτερη φόρμα της σύγχρονης ιστορίας της έχει όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη από το συστατικό που ανέκαθεν ήταν η  βάση της επιτυχημένης της πορείας, και αυτό το στοιχείο δε θα μπορούσε να είναι άλλο παρά ο δωδέκατος παίκτης της, δε θα μπορούσε να είναι κανένας άλλος εκτός από εμάς, τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Την Κυριακή (28/9) η ομάδα που μας μύησε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου, που για πολλούς από εμάς ήταν η σπίθα που μας έκανε να τρέχουμε πίσω από μια μπάλα σε μια αλάνα ή σε ένα γήπεδο δίνει ακόμη έναν σημαντικό αγώνα, έναν αγώνα ίσως κομβικό για τη συνέχεια. Η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας στις 18:15 και χρειάζεται την έμπρακτη στήριξη του κόσμου της, χρειάζεται τη φωνή και την ενέργεια των οπαδών της ώστε να φτάσει στους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ας μη ξεχνάμε πως οι ομάδες-φαβορί για την πεντάδα δε δείχνουν, μέχρι στιγμής, το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο με τη περασμένη σεζόν, γεγονός που από μόνο του, παρόλο που είναι νωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, δίνει στη Βασίλισσα το δικαίωμα να πιστεύει σε ένα όνειρο τρελό για όλους μας.

Ταυτόχρονα, όμως, ο ΠΑΣ από μόνος του είναι μια ομάδα ανταγωνιστική που θα παλέψει και αυτός εξίσου για το βασικό φετινό στόχο που έχει αυτή τη στιγμή και η δικιά μας ομάδα, την παραμονή. Αυτό από μόνο του χρήζει τον αγώνα υψηλής κρισιμότητας και τη νίκη μονόδρομο!

Καταλήγοντας, η Βέροια κατάφερε με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις να κερδίσει εκ νέου το σεβασμό και το θαυμασμό της ποδοσφαιρικής Ελλάδος και φυσικά των επικριτών της. Μένει πλέον, να κερδίσει και πάλι τις καρδιές των φιλάθλων της, τους οποίους χρειάζεται πιο πολύ από το οτιδήποτε. Αυτή η ομάδα που πλαισιώνεται από ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών αξίζει κάθε Σαββατοκύριακο το χειροκρότημα του κόσμου της, σε αυτό το σύνολο, το οποίο διαχειρίζεται άριστα ο προπονητής Χοσέ Γκρανέρο και οι συνεργάτες του, αξίζει ένα γήπεδο γεμάτο.

Μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά πρέπει να φανούν αντάξιοι της ομάδας, της Βασίλισσας του Βορρά, και να βρεθούν στο πλευρό της. Αυτή η ομάδα αξίζει την πλήρη στήριξή μας, αξίζει τουλάχιστον 90 λεπτά από το Σαββατοκύριακο μας. Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί για τη νίκη, εμπρός όλοι μαζί για μια νέα αρχή, για μια νέα χρυσή σελίδα τόσο οπαδικά όσο και ποδοσφαιρικά. Ο κόσμος και η ομάδα είναι ένα σύνολο ενιαίο που αλληλοϋποστηρίζεται! Η Βασίλισσα σε χρειάζεται, εσύ θα λείπεις;»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS