Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Μια σεζόν, πέντε προπονητές! (φωτο)

ΒΕΡΟΙΑ: Μια σεζόν, πέντε προπονητές! (φωτο)

Η αγωνιστική σεζόν 2007-2008 βρήκε την "Βασίλισσα του βορρά" να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League, μετά από περίπου μια δεκαετία "περιπλάνησης" στις χαμηλότερες κατηγορίες!

Χαρακτηριστικό της χρονιάς αυτής, η οποία στο φινάλε της βρήκε τους "κυανέρυθρους" να τερματίζουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και να υποβιβάζονται, ήταν το γεγονός ότι άλλαξαν πέντε προπονητές! Για τον λόγο αυτό άλλωστε, ο τότε ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Γιώργος Αρβανιτίδης, πήρε τον... τίτλο του "προπονητοφάγου"!

Η σεζόν ξεκίνησε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τον οποίο η "Βασίλισσα" κέρδισε την άνοδο την προηγούμενη περίοδο από την Football League, ενώ συνέχισε με τον Σέρβο Ράτκο Ντόστανιτς, τον πολύπειρο Γιάννη Μαντζουράκη, τον Γιώτη Τσαλουχίδη που κατείχε ήδη στην ομάδα την θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Λεόντιο Υφαντίδη στο τέλος της χρονιάς.

Δείτε πιο αναλυτικά:

1η - 4η αγωνιστική: Δημήτρης Καλαϊτζίδης (Νίκες 0 / Ισοπαλίες 3 / Ήττες 1)

5η - 11η αγωνιστική: Ράτκο Ντόστανιτς (Νίκες 1 / Ισοπαλίες 1 / Ήττες 5)

12η - 24η αγωνιστική: Γιάννης Μαντζουράκης (Νίκες 4 / Ισοπαλίες 1 / Ήττες 8)

25η - 27η αγωνιστική: Γιώτης Τσαλουχίδης (Νίκες 0 / Ισοπαλίες 1 / Ήττες 2)

28η - 30η αγωνιστική: Λεόντιος Υφαντίδης (Νίκες 0 / Ισοπαλίες 2 / Ήττες 1)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS