• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1450 φορές

Παυλίδης: «Δύσκολη η συνέχεια αλλά θα τα καταφέρουμε»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο μέσος της «Βασίλισσας» Μπάμπης Παυλίδης τόνισε:

«Σίγουρα δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στη συνέχεια στο 15λεπτο βρεθήκαμε να χάνουμε 3-0. Όταν ισορροπήσαμε το παιχνίδι στη συνέχεια ήταν πλέον αργά».

Για το πόσο βαραίνουν τα πόδια ενός ποδοσφαιριστή όταν αγωνίζεται για τη σωτηρία: «Σήμερα και ειδικά όταν δέχεσαι ένα τόσο γρήγορο γκολ είναι σαν να μπαίνεις με 1-0 στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι δύσκολο, ειδικά για μας που παλεύουμε για να σωθούμε. Υπάρχει πίεση, ωστόσο πρέπει να κρατάμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και να προσπαθούμε παραπάνω».

Για το ματς με τον Πανθρακικό που ακολουθεί: «Πλέον είναι μονόδρομος η νίκη για μας με τον Πανθρακικό για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε τις άλλες ομάδες, οι οποίες είναι κοντά μας στη βαθμολογία. Μέσα απ' την προπόνηση κι απ' την καλή δουλειά που θα κάνουμε και τον αυτοσχεδιασμό μας πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Για τον τρόπο που θα παλέψει η ΒΕΡΟΙΑ για τη σωτηρία: «Πλέον τα περιθώρια στενεύουν όσο προχωράμε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Κάθε βαθμός και κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική. Η συνέχεια θα' ναι πολύ δύσκολη για μας, ωστόσο, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».