ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1928 φορές

Η «Βασίλισσα» σε εποχή λιτότητας και οι προκλήσεις

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε μετά το φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας του και μάλιστα άμεσα.

Ήταν ένα "μήνυμα" του Θεσσαλονικιού τεχνικού προς την διοίκηση της ΠΑΕ, από την οποία όμως όπως είπε έχει την διαβεβαίωση ότι θα προχωρήσει στην απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών, που θα είναι πρώτης γραμμής.

Όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο και δεν ήταν λίγοι για τέτοια εποχή, η διαπίστωση που έκαναν είναι ότι η φετινή ΒΕΡΟΙΑ ξεχειλίζει από ταλέντο, όμως η απειρία των  πολλών νεαρών παικτών της, αποτελεί τροχοπέδη στο να τους επιτρέψει από τώρα να «πάρουν φανέλα» και όπως είπε ο προπονητής τους, μπορεί να είναι αξιόλογοι παίκτες, όμως χρειάζονται δίπλα τους αξιόλογους έμπειρους συμπαίκτες, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν αυτό το ταλέντο τους.

Μία δεύτερη διαπίστωση από το χθεσινό φιλικό με την Ξάνθη, αν και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, είναι ότι οι περισσότεροι από τους νεοαποκτηθέντες που αγωνίστηκαν (απουσίαζαν οι Κάλβο, Μελίσσης, Τομάς), έδειξαν καλά στοιχεία και οτι μπορούν να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE.

Σίγουρα η πολιτική λιτότητας στην οποία έχει περιέλθει φέτος η Βεροιώτικη ΠΑΕ, δεν της επιτρέπει μεταγραφές, όπως αυτές που συνηθίσαμε τα δύο τελευταία χρόνια, επί προεδρίας Θόδωρου Καρυπίδη. Έτσι κανείς δεν περιμένει να διαθέτει το πλούσιο ρόστερ που είχε. Όμως μπορεί να εκμεταλλευτεί το ταλέντο των νεαρών, την εμπειρία κάποιων παικτών που παρέμειναν από πέρσι και όσων ήρθαν ή αναμένεται να έρθουν.

Η παρουσία του Αλέκου Βοσνιάδη, εγγυάται την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, αν και ο ίδιος ο τεχνικός της είναι άπειρος στη μεγάλη κατηγορία. Είναι όμως ένας αξιόλογος προπονητής με επιτυχή παρουσία τα τελευταία χρόνια σε πάγκους ομάδων που πρωταγωνιστούσαν στην FOOTBALL LEAGUE.