• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 584 φορές

Στέφενς: «Ευχαριστημένοι με τη νίκη»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Χουμπ Στέφενς από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΒΕΡΟΙΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε υψηλό ρυθμό και σκοράραμε τρία γκολ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω. Πάντως είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για τα γρήγορα γκολ: «Έχω πει ότι θέλω να σκοράρουμε πολύ. Σήμερα έγινε αυτό, το ματς απλοποιήθηκε όμως αντί να προσπαθήσουμε για το τέταρτο και το πέμπτο γκολ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Επίσης ήθελα να αλλάξω κάποιους παίκτες νωρίτερα, όμως εκείνη τη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ και έπρεπε να δώσω χρόνο στην ομάδα να ξαναβρει το ρυθμό της. Ακόμη και έτσι είμαι χαρούμενος που κάποιοι ξεκουράστηκαν».

Για την εικόνα στο κέντρο του γηπέδου με τους Κάτσε - Μαντούρο: «Με αυτούς τους παίκτες η μπάλα πηγαίνει πιο γρήγορα στους επιθετικούς, σε σχέση με τους Λάζαρ και Τζιόλη. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να ακολουθήσουν αυτό το ρυθμό και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα».

Για το ρόστερ σε συνδυασμό με τις απουσίες στην άμυνα: «Είναι καλό να έχεις ανταγωνισμό στην προπόνηση. Όλοι οι παίκτες έχουν τις ευκαιρίες τους. Σήμερα είδατε ότι λόγων των απουσιών του Τζαβέλλα, του Βίτορ και του Κατσικά έπρεπε στο κέντρο της άμυνας να βάλουμε έναν  παίκτη που δεν έχει παίξει πολύ σε αυτή τη θέση, τον Σκόνδρα, κι όμως αντεπεξήλθε καλά».