• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 729 φορές

Ντόστανιτς: «Όλα τελείωσαν νωρίς…»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και στα γρήγορα γκολ που πέτυχε ο «δικέφαλος», στάθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς για να εξηγήσει την βαριά ήττα της «Βασίλισσας» στην Τούμπα.

Ο Σέρβος τεχνικός πάντως δεν παρέλειψε να τονίσει πως η προσπάθεια της ομάδας του συνεχίζεται για την παραμονή στην κατηγορία.

«Η ΒΕΡΟΙΑ όταν παίζει με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τις κοντράρει γιατί αυτές οι ομάδες είναι σε άλλο επίπεδο. Για αυτό και η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη», τόνισε αρχικά ο Ντόστανιτς για να συνεχίσει: 

«Όταν δέχεσαι δυο γρήγορα γκολ μέχρι το πέμπτο λεπτό, εκεί τελειώνουν όλα. Εμείς έχουμε μπει και άλλες φορές άσχημα στο ματς αλλά σε αυτό όλα τέλειωσαν νωρίς. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου πως πρέπει να παλέψουν και να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Αυτό που πλέον έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε την μάχη μας και τον πόλεμο για να κερδίσουμε την παραμονή. Έχουμε άλλες δεκατρείς αγωνιστικές για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία». 

Αναφερόμενος στο ότι αποφάσισε να εκτίσουν σε αυτό το ματς κάποιοι παίκτες την τιμωρία τους είπε: «Γιατί τους χρειαζόμαστε σε παιχνίδια όπου παίζουμε με αντιπάλους που μπορούμε να τους κερδίσουμε».