ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1666 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Το αποτυχημένο πλάνο και οι ευθύνες!

Προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις των Μερεμπασβίλι, Ιμπραϊμ, ακολούθησε αυτή του Γιώργου Γεωργιάδη και ίσως ακολουθήσουν κι άλλες! Εκτός και αν το πρόβλημα ήταν οι άσχημες σχέσεις του πρώην τεχνικού της «Βασίλισσας» με τους ποδοσφαιριστές του, οπότε τα πράγματα με την έλευση νέου προπονητή θα ηρεμήσουν στον αποδυτηριακό χώρο της ομάδας και έτσι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα, με μοναδικό σκοπό πλέον τη σωτηρία της.

Γράφτηκαν διάφορα για τη μέχρι τώρα πορεία της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία όντως δεν είναι αυτή που προσδοκούσαν οι άνθρωποι και οι φίλαθλοί της στην αρχή της περιόδου. Μία αγωνιστική σεζόν που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με την έλευση ποδοσφαιριστών που έδωσαν άλλο κύρος στην ομάδα και με έναν έμπειρο τεχνικό διευθυντή, γνώστη του Ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, τον Ζήση Βρύζα.

Σ’ αυτόν εμπιστεύτηκε τις τύχες της «Βασίλισσας» ο Θόδωρος Καρυπίδης, αναθέτοντάς του τον σχεδιασμό της ομάδας για την περίοδο που διανύουμε.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος πρόσφερε χωρίς υπερβολή «γη και ύδωρ» στο νέο τεχνικό διευθυντή, χωρίς να φείδεται χρημάτων. Ολοκλήρωσε τα έργα και αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, ενώ δεν αρνήθηκε ούτε τα πολλά -για τα δεδομένα μια μικρομεσαίας ομάδας της Σούπερ Λιγκ- χρήματα για την ενίσχυσή της, φτάνοντας το μπάτζετ της στα ύψη!

Δυστυχώς, όμως, η επιλογή Βρύζα κρίνεται κατά γενική ομολογία αποτυχημένη! Κάτι που αποδεικνύεται όχι μόνο από την πορεία της ομάδας, με βάση τον αρχικό της στόχο, αλλά και από τα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα (αποχωρήσεις παικτών, προπονητή, άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια), όπως και τα πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν και τα οποία είναι δυσανάλογα με αυτά που πρόσφεραν ή προσφέρουν οι περισσότεροι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, παίκτες που όπως και το προπονητικό τιμ, είναι επιλογές του τεχνικού διευθυντή.

Οι πολλοί τραυματισμοί

Ένα άλλο άσχημο φαινόμενο που παρατηρείται στη φετινή ΒΕΡΟΙΑ είναι οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών της (βλέπε Μπαλάφα, Βεργώνη, Καλί, Γιουσούφ, Ιμπραϊμ, Αμπντούν, Λόπεζ, Μπατιόν). Το αν κάποιος ή κάποιοι έχουν ευθύνη γι αυτό, θα πρέπει να το δουν σοβαρά οι άνθρωποι της ομάδας, κάτι που ίσως δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Γιατί είναι αδιανόητο σε κάθε παιχνίδι να απουσιάζουν 2 και 3 παίκτες λόγω τραυματισμού, ορισμένοι μάλιστα επί μακρό χρονικό διάστημα και έτσι να αποδυναμώνεται σε πολλά παιχνίδια η ομάδα.

Είναι σίγουρο πως τα όσα προαναφέραμε έχουν απασχολήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του και σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από την απομάκρυνση του Γιώργου Γεωργιάδη, θα παρθούν σύντομα νέες δραστικές αποφάσεις προς το συμφέρον και μόνο της «Βασίλισσας του βορρά»!