Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παναγόπουλος: "Η νίκη μας δίνει ώθηση στην ψυχολογία"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 674 φορές

Παναγόπουλος: "Η νίκη μας δίνει ώθηση στην ψυχολογία"

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, καθώς με την επιστροφή του στην ομάδα ήρθε και η πολύτιμη νίκη. Ο τεχνικός του Πανιωνίου εξέφρασε την σιγουριά του ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια.

«Συγχαρητήρια στη ΒΕΡΟΙΑ. Είναι μια ομάδα που μας δημιούργησε προβλήματα και απέδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο 15λεπτο ανήκει στη ΒΕΡΟΙΑ. Ήταν φανερό το άγχος. Είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα πως το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν τελικός. Η νίκη μας δίνει μία ώθηση στην ψυχολογία, αλλά ουσιαστικά μετράνε οι τρεις βαθμοί.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Μιλήσαμε με τα παιδιά στην ανάπαυλα και είπαμε ότι όλα περνάνε από το χέρι μας. Στο β' παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες. Αν τελικά έπρεπε κάποιος να κερδίσει αυτή ήταν η ομάδα μας».

Σε ερώτηση για την επιστροφή του, ο τεχνικός του Πανιωνίου είπε: «Γνωρίζω αυτή την ομάδα και τα παιδιά δυο χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί με την ίδια ομάδα Τα παδιά έδειξαν ότι είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες. Το θέμα της ψυχολογίας μπορεί να σου δώσει πόντους για μια δυο αγωνιστικές. Εχουμε το περθώριο της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε καλύτεροι. Εγώ θέλω κάθε Κυριακή τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Έλειψα αρκετά, ήταν ευχάριστη η επιστροφή μου, αλλά θα ήμουν ευχαριστημένος όποιο αποτέλεσμα κι αν ερχόταν σήμερα».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb