ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1004 φορές

«Ζέστανε» και πάλι τον κόσμο της η «Βασίλισσα»

Μετά από ένα πολύ σύντομο… διάλλειμα και την ήττα με 4-1 στην Τούμπα, η «Βασίλισσα του βορρά» μπήκε και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών!

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα, περνώντας την Τετάρτη (29/10) με σκορ 2-0 από το Παγκρήτιο για το Κύπελλο Ελλάδος και πανηγυρίζοντας πρόωρα την πρόκρισή της στην φάση των «16» του θεσμού!

Οι «κυανέρυθροι» με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους, αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο μετά την βαριά ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. και «ζέσταναν» και πάλι τους φιλάθλους τους που είχαν… παγώσει μετά την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στον «δικέφαλο».

Ωστόσο χρόνος για πανηγύρια δεν υπάρχει καθώς το Σάββατο (01/11) οι Βεροιώτες δίνουν ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, υποδεχόμενοι τον Πανιώνιο στο Δημοτικό στάδιο.

Η μίνι προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης (30/10), με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά (φωτο).

Το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό της «Βασίλισσας» είναι ότι ο Νικόλαο Ντουμίτρου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στην διάθεσή του, ενώ αντίθετα ο Βούκιτς (αναμενόταν να επιστρέψει σήμερα το βράδυ από την πατρίδα του) δεν υπολογίζεται και πάλι καθώς δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι «κυανέρυθροι» θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες το απόγευμα της Παρασκευής (31/10) στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και στην συνέχεια ο Χοσέ Γκρανέρο θα ανακοινώσει την 18μελή αποστολή.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Εργοτέλης – ΒΕΡΟΙΑ: 0-2
Ερμιονίδα - Απόλλων Σμ.: 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΒΕΡΟΙΑ  6
2. Απόλλων Σμ.  4
3. Εργοτέλης  1
4. Ερμιονίδα  0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (07/01)
ΒΕΡΟΙΑ – Απόλλων Σμ.
Ερμιονίδα - Εργοτέλης