ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1091 φορές

Γκρανέρο: «Εχουμε καλό ρόστερ»

Η ΒΕΡΟΙΑ πέρασε από το Παγκρήτιο νικώντας 2-0 τον Εργοτέλη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Κάρλος Γκρανέρο δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό το θεσμό του Κυπέλλου. Τον αντιμετωπίσαμε καλά. Είχαμε αλλαγές, αλλά και σωστό τόνο σαν ομάδα. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να μπουν και να δώσουν τα πάντα. Αυτό με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Έχουμε ένα καλό ρόστερ που μπορεί να κάνει καλά πράγματα και αυτό με ευχαριστεί».

Δερμιτζάκης: "Δίκαιη η νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ"

Από την πλευρά του ο προπονητής του Εργοτέλη Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε τα εξής:

«Υπήρχε εγωιστική διάθεση απο κάποιους παίκτες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν χωράνε σε αυτό που θέλω να πετύχω σε αυτήν την ομάδα. Για μένα, δεν κοιτάξαμε με τη σοβαρότητα που έπρεπε αυτό το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Κάναμε βήμα πίσω. Αν και το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει βήματα μπροστά σαν ομάδα. Ήμασταν φλύαροι. Δεν ξέραμε τι γυρεύαμε στο γήπεδο.

Ο θεσμός του Κυπέλλου μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε παίκτες. Ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Η ΒΕΡΟΙΑ επιβεβαίωσε την καλή της εικόνα φέτος. Κέρδισε δίκαια» επεσήμανε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο που βρήκε νικήτρια με 2-0, ο Δερμιτζάκης.

Ερωτηθείς για το αν φταίει για την ήττα το ροτέισον που έκανε, απάντησε: «Αλλαγές κάνουν όλες οι ομάδες. Για μένα αυτοί που έπαιξαν δεν είναι αναπληρωματικοί. Είναι βασικοί. Τα παιδιά αυτά είναι για μένα λύσεις πρώτης γραμμής. Είναι αναπληρωματικοί ο Βλαχοδήμος, ο Μπογκντάνοφ, ο Νόσκοβιτς;».

Όσο για το ακυρωθέν ως οφσάιντ γκολ του Πίτσου, σημείωσε: «Η διαιτησία ήταν καλή. Ενημερώθηκα για το γκολ του Πίτσου ότι ήταν καθαρό. Αν μετρούσε ίσως άλλαζε κάτι. Η νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν δίκαιη».