ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1029 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ετοιμάζει αλλαγές με Εργοτέλη ο Γκρανέρο

Να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. θέλουν άπαντες στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά», στρέφοντας την προσοχή τους στο ματς της Τετάρτης (29/10, 15:00) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Χοσέ Γκρανέρο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, ώστε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Νικολάο Ντουμίτρου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και για τον λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως και τον τραυματία Ζβόνιμιρ Βούκιτς που μετέβη στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό.

Από εκεί και πέρα, ο Αμαραντίδης συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Τούμπας και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Η μίνι προετοιμασία της «Βασίλισσας» ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/10) με προπόνηση που έγινε στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για την Κρήτη, την οποία αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Βασιλειάδης, Τζιναρ, Καταλά, Καλι, Τσιάμης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Οστοϊτς, Βάσκες, Σέντρικ, Κατίδης, Παυλίδης, Χασελμπαϊνκ, Μπεν, Εσπάρθα, Μπαργκάν, Μάνος.