ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 640 φορές

Ραούλ Μπράβο: «Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Ραούλ Μπράβο και αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ματς της «Βασίλισσας του Βορρά» με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας, παράλληλα, και τις εκτιμήσεις του για την μάχη της κορυφής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάθε ομάδα, μεγάλη ή μικρή, θεωρώ πως δικαιούται μια κακή εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και το κακό για μας είναι πως σε μια καλή βραδιά του ΠΑΟΚ εμείς είμασταν κακοί. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».

Για την μάχη του τίτλου: «Εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι ο βασικός υποψήφιος. Βέβαια και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για τον τίτλο, αλλά αν θέλετε να στοιχηματίσω θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Μου έκανε εντύπωση η πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ από την αρχή της αναμέτρησης. Μπήκε στο ματς με σκοπό να παίξει ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Μου άρεσε γενικά η εικόνα του. Δεν μπορώ και δεν πρέπει να εστιάσω σε έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Είναι άδικο».

Για τη νίκη της Ρεάλ στο «κλάσικο»: «Φυσικά και την πανηγύρισα. Θεωρώ τον εαυτό μου μέλος της Ρεάλ, εκεί χτίστηκα ποδοσφαιρικά και ότι κατάφερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο το οφείλω στη Ρεάλ».