ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 854 φορές

Καντιμοίρης: «Δώσαμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα»

Ο εκ των κορυφαίων της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Καντιμοίρης, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, τόνισε πως η ομάδα του έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το θετικό είναι ότι συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος. Μετά την διακοπή προσπαθήσαμε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να πετύχουμε δύο τέρματα αλλά δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε μια διαχείριση του σκορ γιατί ο Λεβαδειακός είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα της διακοπής αλλά είναι δύσκολο μετά από τόσο καιρό να βρεθείς ξανά σε καλή φόρμα. Σίγουρα μας επηρέασε η διακοπή, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο σε άλλα παιχνίδια. Ωστόσο πήγαν όλα καλά και πηγαίνουμε την άλλη βδομάδα να πάρουμε ότι μπορούμε από τον ΠΑΟΚ».

Για τον τραυματισμό του: «Ένοιωσα ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και μάλιστα σε μια φάση δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ. Από εκεί και πέρα έσφιξα τα δόντια καθώς δεν είχαμε να κάνουμε ούτε και αλλαγή και όλα πήγαν καλά».