ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 700 φορές

Γκρανέρο: «Να διατηρήσουμε την δύναμη της έδρας μας»

Μια εμφάνιση ανάλογη με τις προηγούμενες εντός έδρας περιμένει ο Χοσέ Γρανέρο από την ομάδα του και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ ξεκαθάρισε ότι είναι υποχρέωση του ίδιου και των παικτών του να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο αντίστοιχο με εκείνο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, τόνισε ότι μπορεί ο Λεβαδειακός να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας στο ξεκίνημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά παραμένει μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός της «Βασίλισσας» στην κάμερα του novasports.gr:

Για το αν η διακοπή έκανε καλό ή κακό στην ομάδα του: «Δεν το σκέφτομαι έτσι, αν δηλαδή έκανε καλό ή κακό. Είναι κάποιες καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε εμείς. Από εκεί και πέρα έπρεπε να τις εκμεταλλευθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προβούμε σε κάποιο είδος προπονήσεων που δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ενδιάμεσα από τα παιχνίδια».

Για το αν θα παρουσιάσει η ομάδα του την ίδια καλή εικόνα: «Αυτή είναι η πρόθεσή μας και η υποχρέωσή μας. Εμείς πρέπει να επιμείνουμε και να διατηρήσουμε αυτή την κοινή γραμμή που έχουμε χαράξει και που έχει να κάνει με την μεγάλη ταπεινότητα, την σκληρή δουλειά, την αυτοθυσία και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο που έχουμε θέσει. Πρέπει να ζητήσουμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά και τις αξίες που μας οδήγησαν να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση».

Για το ότι η ομάδα του έχει το απόλυτο στα εντός έδρας ματς: «Θα πρέπει να διατηρήσουμε την δύναμη της έδρας μας και το υψηλό επίπεδο έντασης που έχουμε παρουσιάσει, όπως και το επίπεδο της αυτοθυσίας που δείχνουν οι παίκτες μου. Να συνεχίσουμε να σεβόμαστε τους αντιπάλους όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα και να είμαστε πάντα σε επιφυλακή».

Για το πώς περιμένει το ματς με τον Λεβαδειακό: «Δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που, παρότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχω δει όλα τα παιχνίδια τους και ειλικρινά κάποια αποτελέσματα τους αδικούν πολύ και δεν ανταποκρίνονται στην αγωνιστική εικόνα που είχαν στο γήπεδο. Δεν έχω λοιπόν καμία αμφιβολία ότι μόλις βρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, θα γίνουν μια ομάδα που θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο».

Για τον Βούκιτς: «Είμαστε πάρα πολύ απαιτητικοί από τον Βούκιτς και τον πιέζουμε πάρα πολύ. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια «νεκρή» περίοδο από τον περασμένο Απρίλιο, δεν έχει κάνει και την προετοιμασία μαζί μας συν το ότι είχε να… τρέξει κάποιο οικογενειακό θέμα τον τελευταίο καιρό. Αν τα ενώσουμε όλα αυτά και προσθέσουμε ότι και η ομάδα αυτή τη στιγμή λειτουργεί πάρα πολύ σωστά, καταλαβαίνουμε ότι η εξέλιξη και η ενσωμάτωσή του έγινε πολύ πιο αργά απ’ ότι χρειαζόμασταν. Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι, αν όχι αυτή την Κυριακή, την επόμενη σίγουρα θα είναι πλέον σε κατάσταση να μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή».