Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Επιστροφή στη… δράση
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1214 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επιστροφή στη… δράση

Η αναβολή της 6ης αγωνιστικής λόγω του χαμού του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη και οι υποχρεώσεις της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2016 που ακολουθούν, αφήνουν τη ΒΕΡΟΙΑ (όπως και όλες τις ομάδες της Super League) σε αγωνιστική απραξία για τρεις περίπου εβδομάδες.

Οι «κυανέρυθροι» προγραμμάτιζαν κάποιο «τεστ» για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αλλά η αναβολή και των φιλικών αγώνων μέχρι τη Δευτέρα (6/10) πάει ακόμα πιο πίσω τον προγραμματισμό της «Βασίλισσας».

Έτσι, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι Βεροιώτες θα αρκεστούν σε προπονήσεις και από εκεί και πέρα θα ψάξουν για κάποιον αντίπαλο ώστε να μείνουν, όσο το δυνατόν, σε αγωνιστική εγρήγορση.

Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας Χοσέ Γκρανέρο είναι ότι θα δοθεί επιπλέον χρόνος σε όσους παίκτες του αντιμετωπίζουν ή προέρχονται από προβλήματα τραυματισμού και σε όσους είναι ανέτοιμοι, να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης (01/10) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που πήραν την Τρίτη από τον προπονητή τους. Άπαντες έδωσαν κανονικά το παρόν, πλην του Αλέξανδρου Βεργώνη που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Την Πέμπτη η «κυανέρυθροι» θα κάνουν και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS