ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 799 φορές

Καλτσάς: «Μια γρήγορη παραμονή σου λύνει τα πόδια»

Ο μεσοεπιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Νίκος Καλτσάς, μίλησε στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Παλτά και παιχταράδες» με τους Ευάγγελο Μίχο και Λευτέρη Αμπατζή, για το εκπληκτικό ξεκίνημα της «βασίλισσας του βορρά», στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Για το καλό ξεκίνημα: «Έχουμε έναν Ισπανό προπονητή που περνά στην ομάδα την δική του φιλοσοφία. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά για να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον νέο πρόεδρο: «Έχει φιλοδοξίες και όνειρα για αυτή την ομάδα. Το κλίμα είναι οικογενειακό. Κι όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους. Ο νέος πρόεδρος είναι νεαρός σε ηλικία, είναι πιο κοντά σε εμάς και έχει περισσότερη όρεξη».

Για τις αλλαγές στην κορυφή της βαθμολογίας: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τις πρώτες θέσεις. Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις. Εμείς πάμε βήμα βήμα κι όπου φτάσουμε. Μια γρήγορη παραμονή σού λύνει τα πόδια. Αν στον πρώτο γύρο το εξασφαλίσουμε αυτό, στον δεύτερο μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω».

Για το δικό του μέλλον: «Η ΒΕΡΟΙΑ έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Να είμαστε υγιείς και βλέπουμε...»