ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 11401 φορές

SL2: Φουντώνει η μάχη της παραμονής - Σε δύσκολη θέση η ΒΕΡΟΙΑ αλλά ελπίζει...

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της SL2 και στην ουρά της βαθμολογίας συνεχίζει να μαίνεται η μάχη για την παραμονή!

Σε καλύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σίγουρα ο Αλμωπός Αριδαίας, που μόνο με θαύμα θα μπλέξει σε περιπέτειες, ενώ και ο Διαγόρας είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της σωτηρίας του.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα μπλέκουν. Το χθεσινό 0-0 ανάμεσα σε Απόλλων Πόντου και ΒΕΡΟΙΑ, δεν έδωσε σε καμία από τις δύο ομάδες κάποιο αβαντάζ στην υπόθεση της παραμονής, με την "Βασίλισσα" να συνεχίζει να βρίσκεται στο -4 από τους Καλαμαριώτες (έχουν παιχνίδι περισσότερο) αλλά να υπερισχύει σε πιθανή διπλή ισοβαθμία μαζί τους. Οριακό είναι το επόμενο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τους Βεροιώτες, όπου θα παίξουν στην κυριολεξία τους κόπους όλης της φετινής χρονιάς! 

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Μακεδονικός, μετά τις συνεχόμενες ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας αναθάρρησε μετά τη νίκη του επί του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού (!!!) και ισοβαθμεί πλέον με τη ΒΕΡΟΙΑ στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος, ο Θεσπρωτός έχει αποχαιρετήσει και μαθηματικά την κατηγορία, όπως φυσικά και ο Απόλλων Λάρισας που αποχώρησε πρόωρα από το πρωτάθλημα.

Δείτε τον πίνακα με τα υπολειπόμενα παιχνίδια των ομάδων της ουράς και κάντε τους υπολογισμούς σας...