Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Πέταξε» τη νίκη στην Ευκαρπία η ΒΕΡΟΙΑ - Εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1137 φορές

«Πέταξε» τη νίκη στην Ευκαρπία η ΒΕΡΟΙΑ - Εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ

Δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την δυνατή ΑΕΛ με 1-3, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της SL2.

Η «Βασίλισσα» δεν έπιασε απόδοση ανάλογη των τελευταίων παιχνιδιών της, με τους παίκτες της να δείχνουν αγχωμένοι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και να μην καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοσή τους, μείωσαν προσωρινά το σκορ (1-2) αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν έστω στην ισοφάριση, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το 1-3 λίγο πριν το τέλος και να φεύγουν νικητές.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους Βεροιώτες, με τον Ντουμάνη στο 3’ να βγάζει συρτή σέντρα από δεξιά και τον Μπουόλι να προσπαθεί με προβολή να βρει τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα, αλλά να μην τα καταφέρνει.

Η ΑΕΛ σιγά σιγά ανέλαβε την πρωτοβουλία και στην πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ! Ήταν το 11ο λεπτό όταν ο Μαυριάς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Πεντρόσο στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και ο Τσιριγώτης με "τακουνάκι" από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.

Στο 16’ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κ. Παπαγεωργίου έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού αλλά δεν ξεγέλασε τον Βενετικίδη που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ!

Στο 21’ οι Βεροιώτες απάντησαν, όταν ο Μπουόλι έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Σουλούκος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 27’ νέο σουτ του Παπαγεωργίου έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βενετικίδη, ενώ στο 34’ οι Θεσσαλοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με νέα ασίστ του Μαυριά, η οποία είχε τελικό αποδέκτη τον Τσιριγώτη που πλάσαρε ιδανικά τον Βενετικίδη και έγραψε το 0-2!

Στο 36’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Περδίκη, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, ενώ δύο λεπτά ο Καλουτσικίδης βρήκε τον Παπαγεωργίου, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Βενετικίδης έδιωξε σωτήρια!

Με την έναρξη της επανάληψης, οι «κυανέρυθροι» μείωσαν το σκορ (1-2) και ξαναμπήκαν στο ματς, με εύστοχο πλασέ του νεοεισελθόντα Μπελεβώνη, έπειτα από βαθιά μπαλιά και αδράνεια αμυντικού της ΑΕΛ.

Μετά το γκολ η «Βασίλισσα» έπαιξε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ψάχνοντας την ισοφάριση, χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση.

Αντίθετα, οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που πλησίασαν στο γκολ στο 66ο λεπτό, όταν μετά από λάθος του Μπλέτσα, η μπάλα κατέληξε στον Μαυριά που από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Τρία λεπτά αργότερα η ΒΕΡΟΙΑ απάντησε στις ευκαιρίες, όταν το σουτ στην κίνηση του Μπελεβώνη, μετά από σέντρα του Γιουκούδη από δεξιά, κατέληξε λίγο έξω, ενώ στο 74’ το σουτ του Μπλέτσα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιριγώτη από τον Μανωλιούδη, με τον Πεντρόσο να εκτελεί εύστοχα δύο λεπτά αργότερα και να γράφει το 1-3, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του!

Στο 82’ ο Ογκμποε είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 84’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση αλλά η πάσα του Ογκμποε δεν ήταν καλή και έχασαν την ευκαιρία.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια και τη ΒΕΡΟΙΑ να μη μπορεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, παραμένοντας σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας) / Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

ΒΕΡΟΙΑ (Σπ. Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (64’ Μπαϊντού), Μανωλιούδης (80’ Κατσούκης), Περδίκης, Μασούρας, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (59’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (46’ Μπελεβώνης).

ΑΕΛ (Π. Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο (46’ Κόλα), Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ. (78’ Μιλτιάδης), Τσιριγώτης (78’ Ογκμποε), Αντράντα (72’ Θωμαϊδης), Πεντρόσο, Μαυριάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS