Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αρχίζει να θυμίζει... Βασίλισσα!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1174 φορές

Αρχίζει να θυμίζει... Βασίλισσα!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Μακεδονικού πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SL2 και ταυτόχρονα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Το σημαντικό ωστόσο δεν ήταν μόνο το "τρίποντο" αλλά και το ότι η Βεροιώτικη ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια, πιστοποιώντας την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες αγωνιστικές (από το ματς με Ηρακλή και έπειτα).

Από την αρχή της σεζόν τονίζαμε ότι το έμψυχο υλικό των "κυανέρυθρων" δεν είναι για τόσο χαμηλά και ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το ψυχολογικό. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας" έχουν βρει την χαμένη τους αυτοπεποίθηση (σε αυτό συνέβαλε σίγουρα και ο ερχομός του έμπειρου Νίκου Καρύδα), κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο και σιγά σιγά έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επίσης, η ΒΕΡΟΙΑ δείχνει να είναι και πιο "ομάδα" στον αγωνιστικό χώρο, με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και με τους παίκτες της να ξέρουν τι ακριβώς ζητούν μέσα στο χορτάρι, αποτελεσμα της δουλειάς που γίνεται τον τελευταίο καιρό από τον Σπύρο Μπαξεβανο, τον Τάκη Τσακαλίδη και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Η ΒΕΡΟΙΑ πλέον αρχίζει και θυμίζει πραγματική Βασίλισσα και αν συνεχίσει να δείχνει αυτό το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, είναι σίγουρο ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για την παραμονή της στην Super League 2.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS