ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1100 φορές

Λαναρής: «Να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα»

Ο γενικός αρχηγός της «Βασίλισσας του βορρά» Γιώργος Λαναρής μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5» αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ομάδας, που έχει κάνει το δύο στα δύο, τις μεταγραφές, την αλλαγή ιδιοκτησίας και το στόχο της στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικότερα δήλωσε:

Η ΒΕΡΟΙΑ με δύο νίκες σε δύο ματς είναι πρώτη. Υποθέτω ότι δεν είναι αυτός ο στόχος σας.

«Όχι, ο στόχος της ομάδας φέτος είναι να μην περάσουμε την ψυχοφθόρο διαδικασία των δύο τελευταίων ετών. να μην φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική. Να σωθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορεί και αν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα παραπάνω θα το διεκδικήσουμε».

Η ομάδα αρχικά ακολούθησε ένα ισπανικό μοντέλο αλλά στο τέλος πήρε και παίκτες έμπειρους από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ποια ήταν η φιλοσοφία;

«Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας είναι 33 παίκτες, είναι λίγο μεγάλο αλλά είχε ξεκινήσει έναν προγραμματισμό ο κ. Αρβανιτίδης με ισπανικό μοντέλο, εννοώντας όχι το να γεμίσουμε Ισπανούς αλλά να παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας ο κ. Καρυπίδης είχε άλλη φιλοσοφία και ήθελε να φέρει παίκτες που έχουν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ως τώρα έχει αποδώσει καρπούς. Το θέμα είναι να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα».

Χωράνε στα αποδυτήρια τόσοι παίκτες;

«Εχουμε χώρο ευτυχώς. Τα είχαμε προβλέψει όλα».

Ακούστηκε και το όνομα του Λάζαρ.

«Όσοι ήταν ελεύθεροι ήταν πρώτη τους επιλογή η ΒΕΡΟΙΑ. Κάποιοι μας προτάθηκαν πράγματι και κάποια ήταν παιχνίδια των μάνατζερ. Η ΒΕΡΟΙΑ ανέκαθεν ήταν ελκυστική γιατί στα τόσα χρόνια δεν χρωστάει ούτε ευρώ σε ποδοσφαιριστή και έτσι όπως έγινε η ζωή ο ποδοσφαιριστής αναζητά τέτοιες ομάδες».

Τι εντύπωση σας έχει αφήσει ο κ. Καρυπίδης και τι αλλάζει από την εποχή Αρβανιτίδη;

«Μπήκε πολύ ζεστός. Έχει κάνει ένα καλό πλάνο για την ομάδα, το έχουμε συζητήσει. Το μόνο που τον συμβούλεψα είναι ότι πρέπει να κάνει βήμα βήμα και να μην κάνει πολλά πράγματα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από τον κ. Αρβανιτίδη. Έχει φανεί να είναι καλή η φιλοσοφία του. Ο χρόνος θα φανεί αν θα κάνει καλές επιλογές. Είμαστε δίπλα του για τον συμβουλέψουμε και να έχουμε όλοι μία καλή συνεργασία. Κακά τα ψέματα δεν το γνωρίζει το ποδόσφαιρο. Θέλει το χρόνο του να μάθει».

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα «έκοψε» 1.392 εισιτήρια. Βλέπετε να αλλάζει αυτό;

«Πιστεύω να αλλάξει προς το καλύτερο. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας. Τυπώσαμε 1.000 μαθητικά εισιτήρια για να μοιράσουμε στα σχολεία και να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο. Σε συνεργασία και με τους συνδέσμους ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Ακολουθεί τώρα η Κέρκυρα:

«Ο στόχος είναι το τρία στα τρία. Δεν παύει να είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κέρκυρα έχει δείξει ένα αξιόλογο σύνολο, ξέρει τι κάνει σε κάθε παιχνίδι. Στην Ξάνθη την αδίκησαν. Εμείς θα έχουμε το άγχος ως γηπεδούχοι, αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα».